Pavele premium – Alege culorile anului 2017!

0

Când ne facem planuri pentru amenajarea exterioară a curții sau a grădinii, ne dorim ca decorul să fie cât mai creativ, dar totodată în ton cu tendințele actuale. De aceea, este bine să ne inspiram din recomandarile arhitectilor pentru a ne bucura de un spatiu exterior bine armonizat cu stilul locuintei si adaptat gusturilor si nevoilor noastre.

Si in 2017 se pastreaza tendinta de amenajare cat mai naturala, cu modele de pavaj in nuante calde. Elis Pavaje, cel mai mare producator de pavele la nivel national, a introdus in portofoliul sau noi nuante si mixuri de culori, in completarea modelelor monocrome, pentru a oferi o gamă cât mai diversificată de soluții de amenajare.

Inspira-te si alege din aceste 5 propuneri, care se afla in tendintele anului 2017 de amenajari exterioare si bucura-te de un spatiu cald si primitor.

Dolomit, Tempo, Granit sunt trei nuante obtinute printr-un mix special de culori care impresioneaza prin prospetime si originalitate.

Cortina P4 Dolomit
Cortina P4 Dolomit
Cortina P4 Tempo
Cortina P4 Tempo
Cortina P4 Granit
Cortina P4 Granit

Daca preferintele tale se indreapta spre modelele de pavaj de mari dimensiuni si iti plac formele drepte, elegante, alege Cortina P4!

Este alegerea ideala pentru a crea senzația unui spațiu aerisit, bine structurat si elegant, atemporal. Aceste trei nuante sunt disponibile doar pentru modelul Cortina P4, de la Elis Pavaje.

Nuanța Festival ofera spațiului personal un aspect modern, dinamic și tineresc. Obținută dintr-un mix plăcut și vesel de culori, este disponibilă entru mai multe modele de pavaj – Dreptunghi 2 și D4, Pătrat P3 și Decco.

Dreptunghi D2 Festival
Dreptunghi D2 Festival

Dacă ești pasionat de designul inspirat din natură, vei fi atras de nuanța Café, în culorile calde ale nisipului. Alegerea perfectă pentru spațiile care îmbină armonios elemente ale naturii și designul modern, această  nuantă  este disponibilă doar pentru modelele Rustic și Fantasia, de la Elis Pavaje.

Rustic Cafe
Rustic Cafe

Avantajele amenajării exterioare cu dale și pavele Elis Pavaje, din beton vibropresat:

  • rezistența foarte bună la uzură și la ciclurile de îngheț-dezgheț;
  • aspectul estetic deosebit;
  • durabilitate și flexibilitate;
  • posibilitatea reutilizării într-o nouă amenajare;
  • întreținerea mai ușoară;
  • aerisirea solului.

Gaseste toate modelele de pavaj in nuantele preferate pe www.elis.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply