Paturi rabatabile

0

Daca vrei mai mult spatiu in locuinta poti opta pentru cumpararea unui pat rabatabil. Este confortabil si mai ales functional.

In orice casa exista electrocasnice, aparate noi, indispensabilul calculator, iar spatiile pentru depozitare dintr-un apartament normal din Romania sunt deseori deficitare. Producatorii de mobila vin in ajutorul vostru cu piese de mobilier ingenioase si multifunctionale. Printre ele si paturile rabatabile.

In primul rand acestea se pot amplasa oriunde, dormitor, bucatarie, living, camera copilului. In general pot fi executate la comanda, in functie de spatiul de care dispune clientul.

Ce modele exista pe piata

Modelele care exista pe piata sunt: pat rabatabil simplu si dublu vertical, pat rabatabil simplu si dublu orizontal, pat rabatabil suprapus orizontal.

Aceste paturi au un sistem de chingi care ajuta la prinderea lenjeriei de noapte. Acum stransul patului nu mai este o problema pentru ca se realizeaza dintr-o singura miscare.

Unde gasesti paturi rabatabile

La noi sunt putin firmele comercializeaza astfel de paturi. Pretul unui pat rabatabil variaza intre 1.000 si 2.000 de lei. Firmele care furnizeaza doar mecanismul – importat sunt: Darel (www.darel.ro), Santi Comexim SRL (www.santi.ro), Hafele Romania (www.haefele.com). Proiect Comexim Constanta (www.paturirabatabile.ro) livreaza pe baza de comanda diferite modele complete (mecanism plus mobilier).


Foto: Stockxpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply