Patul viitorului. Solutii de ultima generatie

0

Patul este si a ramas obiectul de mobilier principal din dormitor, dar patul viitorului depaseste orice imaginatie. Este atat de confortabil si de bine adaptat nevoilor tale incat cu greu te vei ridica din el.

patul viitorului

Intreg dormitorul graviteaza in jurul acestui pat cu totul si cu totul special.

Patul viitorului este o combinatie de tehnologie si inovatie, are forma de cocon si te relaxeaza numai privindu-l. Este confectionat din tesaturi elastice, extrem de placute la atingere.

Are o intrega uzina incorporata. La picioarele acestui pat al viitorului este un ecran inteligent, cu difuzoare reglabile. Luminile din tablia futurista sunt inteligete si prevazute cu senzori care pot regla intensitatea luminii. Luminile se sting singure cand adormi, la fel si ecranul inteligent. Saltele se regleaza automat pentru un confort desavarsit si sunt facute dintr-o fibra speciala “Sound Absorbing”, care nu te incalzeste, respectand temeratura corpului si care se adapteaza la forma corpului, evident, in mod inteligent.

Citeste si: Trucuri Feng Shui pentru dormitor

Materialele din care este facut patul viitorului sunt si ele de ultima generatie. Sunt nonalergene, nu retin umezeala, sunt foarte rezitente in timp si au un sistem unic de eliminare a microorganismelor.

Cei care au creat patul spun ca acesta este locul perfect, unde somunul este perfect, iar relaxarea totala.

Citeste si: Aspect rustic în dormitor

Specialistii in Feng Shui sustin ca patul, prin simplitatea lui desavarsita, respecta toate principiile acestui stil de decorare, si ca patul viitorului poate sa-si gaseasca loc in orice dormitor. In plus, dimensiunile acestuia sunt astfel concepute incat sa gaseasca echilibrul perfect intre spatiul util si dimensiunea de ansamblu. Cu alte cuvinte, patul viitorului ar putea incapea in orice dormitor, zic creatorii lui, desi noi avem ceva rezerve.

Patul viitorului are un pret cu multe zerouri, dar cu toate acestea deja exista clienti pentru el.

Sursa: luxatic.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply