Parchet-linoleum, finisaj durabil și ecologic

0

Dacă ești în căutarea unui finisaj aparte pentru pardoseală, o soluție ingenioasă și plină de naturalețe este parchetul acoperit cu un strat de linoleum. Nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește întreținerea lui, pentru că e ușor de curățat, ca orice suprafață elastică.

parchet-linoleum Eurobac

Parchetul-linoleum alăturat face parte din gama Puro și are o grosime de 10 mm. O placă măsoară L 212 x l 23,5 cm. Pentru a-l cumpăra, contactează firma Eurobac (www.eurobac.ro).

Ulei de in, iută, pigmenți, rășini naturale, praf de lemn și făină de calcar – sunt elemente naturale ce stau la baza parchetului-linoleum eco. Acesta este un finisaj rezistent în timp, dar și la pete, se pretează foarte bine activităților zilnice, iar unele modele au chiar proprietăți antibacteriene. Este, așadar, o soluție de luat în calcul în caz că parchetul clasic nu mai este pe gustul tău. Un alt avantaj al acestui finisaj o reprezintă gama variată de culori în care este disponibil, ceea ce îl face ușor de integrat în diverse amenajări. Indiferent dacă preferi un ambient modern sau unul clasic, parchetul acoperit cu un strat de linoleum se integrează foarte bine în decor, conferindu-i originalitate. Mergând pe aceeași d­­i­recție, de look aparte, o soluție este decorarea plafonului cu bârne din lemn, eventual în­tr-o nuanță contrastantă cu parchetul și plafonul, pentru a fi evidențiate cât mai bine.

parchet-linoleum gri

Suprafața „Topshield” garantează faptul ca acest parchet-linoleum este la fel de ușor de întreținut ca oricare altă pardosea elastică.

Foto: Eurobac

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 3/2018

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply