(P) Panoramă din mansardă

0

Șarmantă și boemă prin definiție, mansarda modernă poate căpăta valențe de penthouse datorită unor produse și soluții moderne încadrate în acoperiș.

O mansardă cu ieșire spre terasă reprezintă o imagine complet nouă. Accesul spre terasă vine cu beneficii: un loc intim și protejat, aproape de natură, și o priveliște panoramică de neegalat. Cum este posibil?

O combinație de ferestre VELUX încadrate în planul acoperișului, montate în continuarea unor ferestre verticale speciale oferite tot de VELUX, încadrate în parapet, facilitează accesul la panoramă din cel mai retras colț al apar¬tamentelor de la mansardă. Facem precizarea că această combinație de produse este potrivită mansardelor cu parapet.

Accesul la terasa exterioară este posibil deoarece ambele ferestre se deschid: mai întâi fereastra de mansardă se deschide în exterior cu ajutorul unui mâner, până la 45o, apoi cea verticală pentru a crea o ușă spre terasă. Vezi aici cum se deschide.

Astfel, impactul asupra căminului este unul spectaculos, priveliștea minunată a împrejurimilor și climatul optim pentru o viață sănătoasă sunt beneficiile de care te poți bucura.

Acest ansamblu de ferestre VELUX asigură atât confortul unui acces spre o terasă existentă, dar și efect de luminozitate și de maximizare a spațiului.

Cu alte cuvinte, este un produs 2 în 1: un ansamblu de ferestre de mansardă, care lasă loc luminii să pătrundă în spațiile locuite, dar și o cale de acces către oaza de relaxare a casei tale, aducând un element inedit, pe lângă funcționalitatea din dotare.

Pentru un plus de energie, lumină naturală și aer curat, dar și pentru acces pe terasa căminului tău, fructifică spațiul mansardei tale cu ajutorul acestei soluții VELUX. S-ar putea ca decizia de renovare și transformare a podului să fie una dintre cele mai inspirate pentru căminul tău.

Fii la curent cu noutățile pe pagina de www.facebook.com/VELUX. Contactează-ne pentru consultanță gratuită pe www.velux.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply