Pământ, apă și cer pentru un living dinamic

0

Îndrăzniți și alocați-i griului maximum de putere. Pentru a obține un living dinamic, interveniți cu albastru. Senzația de calm, liniște și detașare pe care o emană este de neegalat.

living dinamic riviera maison mobilier

Măsuța de cafea, model Chelsea 1963, realizată din lemn recuperat, este o piesă practică datorită sertarelor de care dispune. Poate fi cumpărată de pe site-ul www.rivieramaison.com cu 6.272 lei (fără taxe de transport).

Dacă îi alocați griului rolul principal, dar nu doriți un interior rece, este simplu: optați pentru o nuanță de gri-pământiu, spre maro sau verde. Marele avantaj este că poate fi asortată foarte ușor, așa că o puteți combina cu aproape orice nuanță vă place. La rândul lui, albastrul este o alegere potrivită, în special dacă sunteți nostalgici după mare și după multitudinea de emoții și imagini pe care le implică aceasta. Mergând pe aceeași linie marină, puteți aduce în cadru câteva accesorii sau una-două piese de mobilier rea­li­zate din rattan sau împletituri, foarte potrivite în acest context. Dacă doriți să îi dați interiorului și un look industrial, atunci o variantă ar fi să finisați pardoseala cu vopsea epoxidică ce imită cimentul, bineînțeles gri. În plus, o piesă de mobilier cu finisaj asemănător va completa perfect decorul. Să nu uităm de prezența plantelor verzi, ce animă și dau prospețime oricărei amenajări. Așadar, rețeta unui living dinamic nu este deloc greu de pus în practică.

living dinamic riviera maison

Canapeaua din imagine se numește Crescent Avenue, are tapițerie din catifea și poate fi cumpărată de pe www.rivieramaison.com cu 7.667 lei (fără taxe de transport).

Foto: Riviera Maison

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 1/2017

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply