(P) Un showroom de ferestre mereu deschis

0

Imagine articol RehauReamenajarea locuintei poate fi un proiect ce pune la incercare chiar si un profesionist. Provocarea este si mai mare daca iti doresti sa faci acest lucru de unul singur, asumandu-ti coordonarea diversilor furnizori. De aceea, REHAU iti ofera o mana de ajutor, in cazul in care planurile tale includ si schimbarea ferestrelor. Cu ajutorul tehnologiei si a portalului www.fensterra.com, poti economisi timp si bani comandand ferestrele din propria sufragerie.

Fereastra si usa sunt cele care dau personalitate casei tale, definind armonia caminului tau. Decizia de cumparare trebuie sa porneasca de la o buna informare, acestea fiind produse pe care le achizitionezi pentru o perioada indelungata de timp. www.fensterra.com va pune la dispozitie un mecanism de comanda online, direct de la partenerii autorizati REHAU, cu informatii despre fereastre si usi de calitate, care sunt componentele acestora și ghiduri despre cum se masoara si monteaza corect tamplaria din PVC. In locul unui drum la magazinele specializate, acum poti configura ferestrele dorite de acasa, oricand ai timp disponibil.

Oferta de pret este facuta in timp real si tot ceea ce ai de facut este sa iti alegi cel mai apropiat producator pentru a comanda produsele dorite.

Ferestrele tale te asteapta pe www.fensterra.com.

Este simplu, rapid si economic.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply