(P) Un prosop “animat” pentru fiecare copil

0

Soare, vara, mare, plaja, balaceala si…. prosoape. O statistica arata ca 90% dintre cei care merg la plaja au cu ei cel putin un prosop.

Cand vine vorba despre copii lucrurile se complica pentru ca este foarte greu sa-l faci pe cel mic sa stea linistit pe prosopul lui.

Solutia sta in prosoapele special destinate lor, de care acestia, fie ca sunt fetite, fie ca sunt baietei se vor indragosti. Un prosop cu personaje din desenele animate este de nerefuzat si poate sa fie unul din cei mai buni “prieteni” ai copilului tau, dar si al tau, parintele, pe plaja.

prosop-din-velur-pentru-copii-monster-high-75x150-cmProsoapele pentru copii sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, sunt moi si pufoase, au o mare capacitate de absorbtie si, nu in ultimul rand, culori si desene senzationale cu cele mai simpatice, iubite si cunoscute personaje din desenele animate.

Poti alege si prosoapele de tip poncho, la fel de simpatice si exceptional de practice atunci cand vorba de combinatia vesnic neastamparata si vesnic in miscare dintre copii-plaja-mare- nisip.

Sistemul de tip poncho al acestor prosoape iti ofera posibilitatea sa-l stergi repede de apa si sa-l protejezi de soare pentru ca ce pusti poate rezista la placerea de a avea propriul lui prosop de tip poncho cu cele mai iubite personaje de desene animate.

Calitatea este si in cazul prosoapelor de tip poncho garantata.

Vezi detalii si divesitatea culorilor si personajelor in magazinul online Asternuturisiprosoape.ro.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply