(P) Un plus de confort si sanatate pentru casa ta

0

Foto advert_Aero360-CasaGradina-_800x600px

Stim cati bani, cat timp si cata energie ai investit in casa ta de vis. Ai ales cu atentie vopseaua si culoarea peretilor, mobila si decoratiunile de interior, ai pus suflet in amenajare astfel incat sa te simti mereu acasa. Dar, pentru ca toate aceste investitii sa dureze in timp, trebuie sa previi aparitia unuia dintre dusmanii casei tale: mucegaiul.

O data instalat in casa ta, mucegaiul deterioreaza peretii, tapetul, conduce la aparitia mirosurilor neplacute. Mai mult decat atat, mucegaiul influenteaza negativ durata de viata a aparatelor electrocasnice, afectand totodata si alte obiecte din locuinta ta: mobilierul, pardoseala si chiar materialele textile. Dar, cel mai important aspect, incurajeaza aparitia si dezvoltarea afectiunilor respiratorii, precum infectiile virale, rinitele alergice perene si chiar astmul. Cu siguranta nu iti doresti ca familia sa fie afectata in acest mod.

Aparitia mucegaiului este favorizata de umiditatea excesiva din locuinta. Desi pare greu de crezut, tu si familia ta produceti zilnic, sub forma de vapori, 12 litri de apa. Cum produci aceasta cantitate de umezeala? Prin activitatile casnice precum: gatit, dus, calcatul rufelor.

Pentru a impiedica aparitia mucegaiului trebuie sa actionezi asupra cauzei, adica sa previi umiditatea excesiva din locuinta ta. Solutia o reprezinta dezumidificatorul Ceresit AERO 360o. Acesta este un aparat care ofera o absorbtie ridicata a umiditatii din aer si neutralizeaza eficient mirosurile neplacute. Functioneaza fara curent electric, doar pe baza unei tablete care, imediat ce a fost pozitionata in aparat, absoarbe umiditatea din aer si o transforma in solutie salina. Cand recipientul aparatului s-a umplut, tot ce trebuie sa faci este sa arunci solutia salina rezultata, iar cand tableta s-a consumat, sa o inlocuiesti cu una noua.

Dezumidificatorul Ceresit AERO 360o este un aparat mic si cu design modern, care se integreaza perfect in designul oricarei incaperi. Iata ce beneficii iti aduce:

Pentru locuinta ta:

– Previne mirosurile neplacute, datorate umiditatii in exces;
– Ajuta la mentinerea in stare buna a tapetului, a vopselei decorative de pereti si a obiectelor din locuinta ta (mobilier, pardoseli, materiale textile).

Pentru sanatatea ta si a familiei tale:

– Previne si amelioreaza simptomele in afectiunile respiratorii: viroze, infectii ale tractului respirator, rinite alergice perene si astm
– Previne formarea mucegaiului, principalul responsabil pentru dezvoltarea rinitei alergice perene

Iata cum, dupa o investitie mare in casa ta de vis, o mica investitie intr-un dezumidificator te poate scapa de multe neplaceri si poate aduce, atat pentru sanatatea casei tale cat si a familiei iubite, un plus de confort si siguranta. Dezumidificatorul Ceresit AERO 360o poate fi achizitionat online, de aici.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply