(P) Tu cum îţi protejezi locuinţa de acţiunea apei? Alege un mortar de impermeabilizare!

0

Dacă îți dorești o locuinţă durabilă trebuie să iei în calcul că, pe termen lung, apa poate fi unul dintre cei mai mari inamici ai proiectelor de construcții! Tocmai din acest motiv, suprafeţele de beton trebuie acoperite cu un strat de mortar de impermeabilizare şi protecţie ce are rolul de a creşte rezistenţa acestora şi, cel mai important, de a stopa infiltrațiile.

SikaTop Seal 107 01UntitledPentru a veni în ajutorul tău, specialiștii Sika îți recomandă folosirea unui produs performant de impermeabilizare, mai ales în zonele în care betonul intră în contact direct cu apa. În acest sens, mortarul Sika Top Seal-107 este soluția ideală pentru a asigura terasei sau balconului tău o rezistență de durată. De asemenea, datorită calităților sale, produsul poate fi folosit şi pentru impermeabilizarea beciului, a fundaţiei, a rezervoarelor de apă sau chiar a piscinelor.

SikaTop Seal-107 este un mortar bicomponent gata de utilizare, semi-elastic, pe bază de ciment modificat cu polimeri sintetici speciali şi microsilice. Soluția recomandată este folosită atât pentru protecţia suprafeţelor din beton împotriva pătrunderii apei şi a umezelii, dar şi pentru creşterea durabilităţii acestor structuri. În plus, SikaTop Seal-107 are componentele predozate, ceea ce elimină erorile la amestecare.

Top Seal 03 A Z ArabÎn ceea ce privește utilizarea, soluţia propusă de specialiştii Sika se aplică foarte ușor, direct pe suprafaţa suport, în două straturi succesive, putându-se opta și pentru introducerea unei plase de armare rezistentă la alcalii între cele două straturi de mortar.

SikaTop seal 107 2Atenție însă, pentru a obține rezultatele dorite, stratul suport trebuie să fie pregătit corespunzător prin spălare cu jet de apă sub presiune şi nu trebuie să aibă fisuri. În plus, acesta nu trebuie să prezinte urme de contaminări, particule desprinse, uleiuri sau grăsimi.

SikaTop Seal-107 poate fi găsit în reţelele DIY partenere, Ambient, Artsani, Bricostore/Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin şi Mr. Bricolage. Pentru mai multe detalii despre soluţiile Sika special create pentru impermeabilizări, dar şi despre alte produse, vizitează www.sika.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply