(P) Țigla metalică de la RoofArt, un produs premium la standarde nordice

0

Fiind un material apreciat atât pentru calitățile estetice, cât și pentru durabilitatea și rezistența la temperaturi extreme și la ultraviolete, țigla metalică este soluția ideală în materie de învelitori, indiferent că vorbim despre construirea de la zero a unei case noi sau despre renovarea unei case vechi.

Avantajele unui montaj de țiglă metalică Umbrella®

Mulți proprietari se află într-o dilemă atunci când vine vorba despre alegerea materialului din care să fie compusă învelitoarea. Și acest lucru se întâmplă nu doar pentru că au temeri majore ce vizează costurile unui montaj de țiglă metalică, având în vedere manopera plus materialele utilizate, ci și pentru faptul că sistemul de acoperiș ales ar trebui să prezinte garanție.

Cei de la RoofArt propun două tipuri de țiglă metalică – cea clasică (standard) și țigla metalică dublu-modulară (cu prinderi ascunse), opțiunea preferată de mulți dintre specialiști datorită atributelor de excepție pe care le prezintă.

Compania românească RoofArt, ce are sediul în Brașov, a conceput un produs premium, unic pe piața de profil: țigla metalică cu prinderi ascunse. Acesta este varianta de țiglă metalică preferată în special de clienții finali, întrucât țigla metalică nu mai este gaurită pe partea superioară – cea expusă precipitațiilor, și, în plus, aspectul este unul uniform, impecabil, dar și de mulți meseriași, întrucât este fabricată special pentru ușurința lucrului la înălțime.

  • Eliminarea posibilităților de infiltrare a apelor pluviale

Grație ingeniozității acestui tip de țiglă metalică, respectiv a faptului că șuruburile de prindere a panourilor nu sunt la vedere și, implicit, nici găurile aferente acestora, se elimină practic complet riscul de infiltrare în timp a apei pluviale.

Acest lucru înseamnă că șuruburile, fiind ascunse, vor rezista mult mai mult timp, la fel și garniturile acestora – care, în mod normal, trebuiau verificate periodic și înlocuite ori de câte ori era necesar. Așadar, din punct de vedere funcțional, avantajele oferite de țigla metalică cu prinderi ascunse sunt ideale.

Mai mult decât atât, acest tip de țiglă metalică oferă beneficii importante și din punct de vedere estetic. Acoperișul va avea un aspect uniform, șuruburile nu vor strânge în jurul lor pete și murdărie la fel ca în cazul țiglei clasice, iar culoarea nu va avea de ce să sară, pentru că, practic, niciun panou de țiglă nu va fi găurit pe suprafața aflată la vedere.

  • Ușurință la instalare

Așa cum am precizat mai sus, mulți proprietari se tem de costurile pe care le implică serviciile de montaj țiglă metalică ale unei echipe profesioniste. În cazul acesteia, însă, nu este nevoie de mulți meseriași pentru a o instala, ci sunt suficiente îndemânarea și priceperea a două persoane.

Sistemul este prevăzut cu panouri formate din două modele pentru un montaj ușor. De asemenea, țigla metalică oferă posibilitatea de a monta sau demonta cu ușurință absolut orice panou, chiar și din mijlocul acoperișului, în situația în care sunt necesare diferite întervenții ulterioare, decupaje pentru instalarea ferestrelor de mansardă etc.

  • Transportare și manevrare facilă

De asemenea, un alt avantaj rezidă în posibilitatea de a transporta și de a manevra cu ușurință panourile din țiglă, evitând riscurile în lucrul cu foi mari de tablă.

  • Design uniform și plăcut

Îmbinarea perfectă a panourilor de țiglă asigură un rezultat final estetic de excepție.

  • Economie

Țigla metalică are nevoie de un spațiu de depozitare și de transport redus, aproximativ 180 mp pot fi stocați pe un europalet, echivalentul unui acoperiș pentru o casă de dimensiune mică/medie. De asemenea, datorită panourilor cu dimensiuni mici, formate din două module, reducerea pierderilor de tablă la decupajele din lângă dolie, coamă, ferestre de mansardă sau lucarne.

Inovație continuă și dorință de perfecționare

Promotor al soluțiilor durabile pentru orice acoperiș, compania RoofArt are o activitate extinsă pe piață de peste 17 ani, oferind dezvoltatorilor de proiecte imobiliare nenumărate posibilități de a-și pune în valoare ideile creative.

Atât investiția permanentă în modernizarea utilajelor precum și parteneriatul pe care îl are cu concernul suedez SSAB, principalul furnizor de materie primă – oțel nordic – contribuie la asigurarea unor soluții durabile de sisteme de acoperiș.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply