(P) The Wedding Market – ediția IV

0

Proudly hosted by The Wedding House – duminică, 6 mai 2018 The Wedding Market este un târg de nunți… altfel.

O alternativă fresh și plină de inspirație la târgurile de nunți clasice, banale. Un târg pentru nunți relaxate, romantice, country-chic. Fără fițe, scaune îmbrăcate în huse de satin, covor roșu sau aranjamente kitsch. Un garden-party cu o selecție atentă de furnizori talentați și pasionați, mâncare delicioasă, muzică bună, decoruri chic, limonadă, beculețe în copaci și zâmbete.

Ediția a 4-a va avea loc duminică, 6 mai 2018. The Wedding House – organizatorii evenimentului – promit să reunească cei mai buni profesioniști din domeniul evenimentelor și să ofere viitorilor miri o multitudine de idei fresh, modelate cu pasiune și dăruire de către oameni creativi, ce îi vor ajuta să-și creioneze o zi de poveste.

Furnizorii care doresc să participle la eveniment in calitate de expozanti și să se alăture familiei de parteneri The Wedding House se pot înscrie pe site-ul www.theweddingmarket.ro pana la data de 31 martie. Evenimentul se desfașoară între orele 12 și 7pm Primele două ore ale
evenimentului sunt dedicate VIB (Very Important Brides) – viitoarelor mirese care urmează să aibă nunta la Wedding House, însoțite de partenerii lor – și unui public format din viitoare mirese și miri de pretutindeni. Numărul de locuri pentru VIBs este limitat la 300 de persoane, pentru a permite fiecărui cuplu să interacționeze cu furnizorii. Accesul în primele două ore ale evenimentului este posibil pe bază de înregistrare în prealabil pe formularul de pe site (http://theweddingmarket.ro/bilete/) După ora 2pm accesul este permis publicului larg, care este invitat să se bucure de efervescența creativă a unui târg cu vibe de festival, dornic de a petrece o escapadă de o zi, în mijlocul naturii.

FB event: https://www.facebook.com/events/831306843743961/
www.theweddingmarket.ro
www.theweddinghouse.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply