(P) Tendinte in amenajari pentru sezonul toamna 2015 – iarna 2016

0

green future dormitor 2

Deși iarna este doar la câteva săptămâni distanță, iar sezonul rece nu este la fel de ofertant precum anotimpurile calde, află că există câteva lucruri care să te ajute să treci mai ușor peste gradele scăzute.

Pe timp de iarnă, casa devine acel spațiu călduros și confortabil, un adevărat refugiu alături de cei dragi. Dar cum putem transforma casa într-un loc primitor și în același timp modern? Ei bine, răspunsul este destul de simplu: reamenajarea locuinței. Iar dacă nu știi exact cum ar trebui să potrivești culorile și decorațiunile, ultimele trenduri cu siguranță îți pot servi drept ghid practic.

Cu cât începi redecorarea mai repede cu atât ai mai mult timp pentru detalii și finisări. E bine ca toamna să dea startul unor schimbări, iar locuința ta nu trebuie să facă excepție.

Probabil cu o influență clară datorată stilului de viață contemporan, trendurile în design interior nu se îndepărtează prea mult de cele din ultimii ani. Ideea de relaxare este în continuare în prim-plan printr-o multitudine de stiluri, precum cel eclectic sau rustic, de exemplu.

Materialele care predomină sunt: lemnul sau piatra naturală, cărămida, dar și tapetele decorative unde pattern-urile diferă în funcție de stilul propriu. De la imprimeuri florale până la forme geometrice.

În ceea ce privește mobilierul, e bine să știi că obiectele vintage încă sunt la modă. Fie că achiziționezi mobilier din anii ‘70/’80 sau personalizezi mobilierul astfel încât să îi dea un aer uzat și chic, design-ul retro este încă popular.

Decorațiunile și produsele de dormit sunt elemente cheie în modernizarea locuinței. Deși par necesități banale ce îți folosesc doar la nevoie, e timpul să renunți la această idee. Materialele textile se pot mula excelent pe stilul ales de tine prin culori vibrante, dar și prin calitatea produselor. Fibrele naturale, mai exact bumbacul, lâna, inul sau iuta sunt alegeri care nu te vor dezamăgi cu siguranță.

Calitatea materialelor este importantă și în cazul produselor de dormit. Relaxarea în timpul somnului este la fel de importantă ca și cea din timpul zilei.

Concepută pentru oamenii activi care au nevoie de un somn sănătos, salteaua Silver Active de la Green Future are o structură complexă de poliuretan și materiale de acoperire de calitate superioară. Ortopedică și anatomică, aceasta oferă o poziție corectă a coloanei în timpul somnului și relaxează mușchii. Are fermități diferite pe cele 2 fețe: mai moale pe partea cu 3 cm spumă Memory și mai fermă pe partea cu 3 cm Latex. Indiferent pe ce parte alegi să dormi, cele 2 straturi ajută la eliminarea punctelor de presiune în timpul somnului (umeri, șezut, picioare) și la relaxarea mușchilor în timpul somnului.

Schimbările sunt cea mai simplă cale către noutățile ce ne fac viața frumoasă, așa că locuința poate fi un prim pas de la care să începi.

Mai multe informații despre produsele de dormit Green Future poți găsi aici.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply