(P) Te gândești să îți reamenajezi casa? Iată cum te poate ajuta un credit ipotecar fără avans în bani.

2

Dacă până acum ți-am povestit despre case și ți-am arătat în nenumăratele articole cele mai îndrăznețe idei de amenajări, a venit timpul să afli și cum îți poți finanța cu ușurință fie o casă nouă, fie reamenajarea celei pe care o ai deja.

Așa că, dacă ești în căutarea unei case sau pur și simplu cauți un loc mai mare pentru tine și familia ta, Patria Bank îți oferă primul cadou de casă nouă: până pe 9 iulie ți se returnează costul evaluării imobilului dacă alegi să-l finanțezi prin creditul ipotecar Patria Acasă.

La tine acasă – cum poți să-ți decontezi costul evaluării

Și, a venit acel moment important în viață, când trebuie să te gândești serios la prima ta casă. Pentru că lucrurile trebuie să fie cât mai simple pentru tine, iar deciziile ușor de luat, Patria Bank vine în ajutorul tău și îți decontează costului evaluării, dacă contractezi un credit de casă sau nevoi personale cu garanție ipotecară.

Acest lucru se va face în termen de 30 de zile de la debursarea creditului, direct în contul aferent creditului, în baza prezentării facturii emise de evaluator. Suma decontată și rambursată pe care o poți primi este de 800 de lei, TVA inclus.

Creditul ipotecar fără avans – o modalitate excelentă prin care îți poți amenaja locuința

Dacă vrei să te muți undeva la oraș, în noua ta casă, atunci cu ajutorul creditului ipotecar fără avans în bani și a unei garanții suplimentare a unui imobil situat de asemenea într-o zonă urbană mare și/sau împrejurimi poți, poți achiziționa un imobil de minim 60.000 euro. Vei avea o rată mai mică pentru că DAE (dobânda anuală efectivă) începe de la doar 3,73% pentru creditele în euro.

Poți folosi creditul Patria Acasă pentru a achiziționa imobile noi sau vechi cu valoare între minim 5.000 euro și maxim 350.000 euro (sau echivalent în lei). Acest credit este o modalitate excelentă pentru a o obține un împrumut de reamenajare a casei cu sumă mai mare și costuri mai mici decât un credit de nevoi personale standard. În același timp, îl poți folosi pentru a refinanța un alt credit de achiziție imobil deținut la alte bănci.

Câți bani poți obține prin creditul ipotecar Patria Acasă

Poți obține o sumă de minim 5.000 de euro (sau echivalent în lei) și maxim 350.000 euro (sau echivalent în lei), dar nu mai mult de 80% (pentru creditele în euro dacă veniturile sunt exclusiv în euro) sau 75% (pentru creditele în euro dacă veniturile nu sunt exclusiv în euro) sau 85% (pentru creditele în lei) din valoarea imobilului/imobilelor aduse în garanție.

Îl poți rambursa în minim 5 ani, maxim 30 de ani, iar dacă îți dorești o sumă mai mare, poți solicita creditul ipotecar alături de o altă persoană/codebitor. În cazul în care îți dorești să îl rambursezi anticipat parțial sau total, vei face acest lucru fără costuri suplimentare și în orice zi lucrătoare.

Ce reduceri ai la dobânda creditului ipotecar

Un cont deschis la Patria Bank îți poate aduce o reducere suplimentară de 0,30 puncte procentuale dacă alegi să virezi venitul aici. Iar suma creditului este mai mare sau egală cu 300.000 lei / 65.000 euro, atunci vei beneficia de o reducere suplimentară de 0,15 puncte

Așadar, nu este imposibil să îți faci planurile de redecorare sau chiar de casă nouă, iar ideile de amenajări știi deja unde le găsești!

www.patriabank.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion2 Comments

Leave A Reply