(P) Ştiai cât de importante sunt rosturile din locuinţă? Ai grijă ce sigilant foloseşti!

0

x Sikaflex-11FC 14Renovarea locuinţei este foarte importantă, începând de la concept şi design, şi până la finisare. Nu uita că, pentru a obţine rezultatele dorite, este important să ţii cont de cele mai mici detalii şi să alegi produse de calitate, care să răspundă tuturor nevoilor tale. Astfel, dacă la prima vedere rosturile ar putea părea neimportante, acoperirea lor fiind necesară doar pentru a elimina factorul inestetic, în timp murdărirea și fisurarea acestora poate aduce costuri suplimentare şi chiar refacerea întregii lucrări.

sika flex 11 fc ambientataPentru a evita apariția situațiilor neplăcute, specialiştii Sika, unul dintre cei mai importanţi producători de materiale chimice pentru construcţii, te sfătuiesc să alegi un sigilant profesional, special creat pentru rosturile orizontale, verticale, dar şi pentru etanşarea străpungerilor de ţevi prin diferite straturi sau a diverselor construcţii metalice şi din lemn. De asemenea, dacă îți dorești ca instalațiile de ventilație să funcționeze corespunzător, nu trebuie ignorată nici sigilarea corectă a acestora.

Astfel, unul dintre cele mai performate produse la care poți apela odată cu finalizarea lucrărilor de renovare este Sikaflex-11 FC+, sigilant şi adeziv elastic monocomponent pe bază de poliuretan ce poate fi folosit atât la interior, cât şi la exterior.

x Sikaflex-11FC 41Sikaflex-11 FC+ dispune de o capacitate de întărire rapidă în contact cu umezeala atmosferică și de un grad de elasticitate ridicat, având o adeziune bună pe majoritatea materialelor de construcții. Mai mult, pe lângă faptul că te va ajuta la sigilarea corectă a tututor tipurilor de rosturi din locuință, Sikaflex-11 FC+ este recomandat și pentru lucrările de reparare rapidă din casă, cum ar fi lipirea unei plăci de faianță, a unui lambriu, sau a altor elemente de decor care se pot desprinde.

Fără titluDe asemenea, un alt avantaj al produsului Sikaflex-11 FC+ constă și în utilizarea ușoară a acestuia, lucrările de sigilare putând fi realizate și fără ajutorul unui meșter specializat. Sikaflex-11 FC+ vine într-o formă predozată, aplicarea sa fiind extrem de uşoară cu ajutorul unor pistoale standard sau a unei gletiere.

Mai multe detalii despre Sikaflex-11 FC+, dar şi despre alte produse Sika, poţi găsi pe www.sika.ro, cât şi în reţelele DIY partenere: Ambient, Artsani, Bricostore/ Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin şi Mr. Bricolage.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply