(P) Somnul bebelușului pe timp de vară

0

Casa-gradinaȘtiați că temperature optimă pentru somn este în jurul a 20-22 grade Celsius? Bebelușul dumneavoastră nu face excepție, așa că somnul micuțului pe timpul verii necesită ceva mai multă grijă decât în mod normal.

Bebelușul are nevoie de un mediu propice pentru a dormi, astfel că trebuie să recurgeți la ceva trucuri pentru a-l convinge că este timpul pentru somn. În cameră trebuie să fie întuneric, așa că toate draperiile ar trebui trase pentru a ascunde lumina de afară. Pe lângă asta, știm cu toții că cei mici primesc răsfățuri înainte de somn: povești citite, băiță, masaj și multă liniște. Astfel, ei își dau seama de cele mai multe ori că este timpul pentru odihnă. Dacă se respect toți acești pași există șanse mari să-I ușurați somnul celui mic chiar și pe perioadele verii.

Cu toate astea, o grijă deosebită ar trebui alocată și produselor de dormit. Sunt foarte importante dacă îi dorim micuțului cel mai mare confort atunci când se odihnește și îți reîncarcă bateriile pentru o nouă zi.

Produsele de dormit realizate din fibră de bambus sunt perfecte pentru cei mici, dar și pentru orice fel de anotimp deoarece beneficiază de anume caracteristici:

• Este antibacteriană – lucru foarte important pentru sănătatea copilului dumneavoastră care se află la început de viață, moment în care este foarte vulnerabil
• Absoarbe umiditatea – astfel, micile accidente ale celor mici nu vor mai reprezenta probleme atât de grave
• Nu conține substanțe chimice – bebelușul dumneavoastră nu va intra în contact cu diversele substanțe chimice cu care sunt tratate, de obicei, produsele de dormit
• Este ideal pentru pielea sensibilă – știm cu toții că cei mici sunt foarte sensibili, iar pielea lor nu face excepție. Produsele de dormit din bambus au grijă de tenul micuțului în orice moment al zilei.

Dacă a venit momentul să vă preocupați de produsele de dormit cu care bebelușul dumneavoastră intră în contact, Green Future vă întâmpină cu o gamă largă de produse realizate din fibră de bambus pentru ca micuții să aibă un somn de poveste.

Întreaga gamă poate fi consultată aici.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply