(P) Solutii pentru casa ta. Tu cum realizezi ancorarile?

0

Cu siguranta iti doresti o casa rezistenta care sa nu aiba nevoie de lucrari de reparatii intr-un termen scurt. Atunci nu uita ca trebuie sa tii cont de toate detaliile. Spre exemplu, ancorarile, de orice fel, sunt elemente foarte importante, incepand de la fundatie si pana la acoperis.

Tocmai din acest motiv, Sika a creat AnchorFix-1, un adeziv cu intarire rapida special pentru ancorari ce se poate folosi pentru toate tipurile de tije filetate, bolturi si sisteme speciale de fixare in beton sau in zidarie plina sau cu goluri. Solutia propusa de specialistii Sika se poate aplica chiar si la temperaturi scazute si are o capacitate portanta mare.

Adezivul AnchorFix-1 este si foarte usor de utilizat. Nu trebuie sa uiti insa care sunt principalii pasi de care trebuie sa tii cont pentru a realiza o lucrare in mod corect.

In primul rand se realizeaza gaurile raportate la diametrul si adancimea ancorei si apoi trebuie curatate atent cu o perie sau cu o pompa de suflare. Cartusul de AnchorFix-1 se pozitioneaza in pistol si apoi se extrudeaza de 2 ori pana cand amestecul se uniformizeaza, produsul rezultat nefiind utilizat la ancorare. Imediat dupa, adezivul trebuie injectat in gaura, incepand din interior catre exterior, tragand usor cartusul, injectand cantitatea specificata in fisa tehnica.

Dupa aplicarea adezivului trebuie introdusa ancora in gaura cu o miscare rotativa insa nu uita ca acest lucru trebuie realizat in timpul de lucrabilitate al materialului. Este, de asemenea, foarte importanta ca, in timpul de intarire a rasinii, ancora sa nu fie miscata sau incarcata.

AnchorFix-1 poate fi gasit in in retelele DIY partenere: Ambient, Artsani, Bricostore, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin si Mr. Bricolage. Pentru mai multe detalii despre solutiile Sika special create pentru ancorari, dar si despre alte produse, viziteaza www.sika.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply