(P) Soluții eficiente pentru reducerea consumului de apă, oferite de KLUDI

0

KLUDI_AQA_bÎncercăm să petrecem doar 5 în loc de 8 minute sub duş, oprim apa atunci când ne periem dinţii sau folosim un debit mic al apei atunci când ne spălăm pe mâini, cu intenția de a economisi una dintre cele mai importante resurse ale planetei. Toate aceste acțiuni nu sunt suficiente, însă, pentru a ne atinge scopul. În plus, nu este deloc plăcut să renunțăm la tabieturile noastre preferate. KLUDI – producătorul german de baterii de lux pentru baie și bucătărie- îţi pune la dispoziţie o serie de soluţii optime, prin intermediul cărora poţi să consumi apa în mod responsabil şi să te bucuri în acelaşi timp de tot confortul pe care ţi-l doreşti.

Mai mult timp la duș, mai puțină apă consumată
Specialiştii care militează pentru reducerea consumului de apă spun că, pentru a economisi această resursă, ar trebui să stai aproximativ 5 minute la duş. Pentru cei care nu reuşesc să se încadreze în acest interval, dar şi pentru cei care doresc să economisească mai mult, KLUDI a creat un limitator de debit. Acest dispozitiv se introduce la îmbinarea dintre oricare pară de duş KLUDI şi furtun, alături de sita argintie pentru impurităţi.

Folosind această alternativă, poți reduce consumul de apă de la 18 l/minut la 9.5 l/minut, la o presiune de 3 bari. Astfel, cantitatea de apă pe care o foloseşti în mod normal în timpul unui duş de 5 minute va fi echivalentă cu cea pe care o consumi în aproximativ 9 minute și jumătate, atunci când utilizezi o pară de duș KLUDI, dotată cu un limitator de debit.

De asemenea, dacă dorești să te bucuri de un duș relaxant, cu un consum minim de apă, poți opta pentru para de duș KLUDI A-QAb. Acest produs dispune de un divertor pentru economisirea apei și este suficient să comuți pe funcția eco, pentru a economisi cu până la 40% mai multe resurse. În plus, para de duș KLUDI A-QAs îți oferă posibilitatea de a alege jetul potrivit pentru starea ta de spirit: Booster, Volume sau Smooth. Astfel, vei avea parte de mai multă relaxare şi plăcere.

Bateriile de lavoar – de acum mai economice
KLUDI oferă soluțiile potrivite și atunci când discutăm despre consumul de apă al bateriilor de lavoar sau de bucătărie. Având un design inedit și rafinat, perfect adaptabil oricărui decor, bateriile KLUDI MARIS, KLUDI LOGO NEO, KLUDI BOZZ, KLUDI ZENTA sau KLUDI O-CEAN consumă doar 8 l/min, comparativ cu o baterie obișnuită, care consumă aproximativ 15 l/minut. Astfel, produsele KLUDI îmbină perfect funcționalitatea cu designul, tehnologia și preocuparea pentru mediul înconjurător.

Economie de apă în spirit eco
KLUDI s-a alăturat inițiativei Blue Responsibility. Acest proiect își propune să identifice mărci de renume, care prezintă produse atestate ca fiind soluții sustenabile pentru reducerea consumului de apă. Toate produsele sunt evaluate de Comisia Brundtland (Comisia Mondială pentru Mediu și Dezvoltare), care ia în considerare atât aspectele ecologice, cât și pe cele economice și sociale.

În plus, produsele KLUDI au primit certificarea WELL (Water Efficiency Label), care presupune conformitatea cu cele mai importante norme EN, respectarea claselor de zgomot I sau maxim II și dovada faptului că materialele ce vin în contact cu apa nu dăunează în niciun fel sănătății.
KLUDI este lider de piaţă în segmentul bateriilor de bucătărie în Germania, Austria şi Elveţia. Fondată în Germania în anul 1926, compania are în prezent peste 1000 angajaţi în toată lumea şi o cifră de afaceri de aproximativ 100 milioane de euro. KLUDI dezvoltă şi produce baterii de lux pentru baie şi bucătărie, sisteme de duş şi accesorii pentru baie precum şi baterii medicale pentru clinici. KLUDI deţine fabrici în Germania, Austria, Ungaria, Polonia, un joint-venture KLUDI – RAK in Emiratele Arabe Unite şi centre de comercializare în România, Germania, Austria, Olanda, Franţa, Polonia, Ungaria, Elveţia, Cehia, Slovacia, Rusia, Dubai, Thailanda.

 

Pentru mai multe informaţii vă rugăm vizitaţi www.kludi.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply