(P) Sisteme de încălzire si climatizare în ritm de performanță

0

Ferroli, producatorul italian de centrale termice si echipamente de climatizare si-a inceput activitatea în 1955, cand frații Ferroli au dezvoltat o afacere înfloritoare pe piața sistemelor de încălzire rezidențială și industriala, bazându-se pe perspectivele zonei Friuli din Italia, cu tradiție în prelucrarea fierului și a cuprului.

În România, grupul Ferroli intra pe piață în anul 1998, furnizând gama de produse Ferroli în domeniile încălzirii și climatizării rezidențiale, al încălizirii și climatizării industriale și al sistemelor solare.
Gama larga de echipamente Ferroli cuprinde, printre altele, cazane industriale de apa calda sau abur, cazane pentru combustibili solizi sau cu fluid diatermic, centrale termice murale clasice si in condensatie, boilere, sisteme cu panouri solare, pompe de caldura, aeroterme, ventiloconvectoare, centrale de tratare a aerului, chillere.
Ferroli a adus inovație pe piața echipamentelor termice rezidențiale și industriale, prin vasta experiență acumulata in cei aproape saizeci de ani si prezenta in majoritatea tarilor europene.
Powered by Seo monitor 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply