(P) Sfaturile KUMA: Cum sa transformi baia intr-un adevarat SPA

0

Nimic nu se compară cu un moment de relaxare deplină după o săptămână încărcată, nu-i aşa? Știm că deja visezi la un tratament la SPA, însă nu ar fi mai bine să te destinzi chiar acasă la tine şi să transformi propria baie într-o oază de linişte?

KUMA_Baia dormitor

Potrivit specialiştilor Kuma, unul dintre principalii producători locali de lavoare şi mobilier, transformarea propriei băi într-un adevărat SPA poate fi făcută foarte uşor! O lumină difuză, câteva lumânări parfumate pe lavoar, o orhidee la geam în tonuri constrastante cu materialul lavoarului sunt doar câteva mici trucuri care te pot transpune într-o altă lume, lipsită de griji. Nu trebuie să uiţi să alegi şi lavoarul sau cada potrivită, în forme fluente, care să te ducă cu gândul la imaginea unui SPA de lux.

Lavoar KUMA  UNIQ_special pentru bai mici_2

În ceea ce privește culorile, fii îndrăzneață! Evită clasicul alb și inspiră-te din lucrurile cotidiene, precum zona în care locuiești. Astfel, printr-o varietate impresionantă de culori și materiale, Kuma te poate ajuta să-ți transformi visele în realitate, integrând cu ușurință azurul mării sau culorile pământii ale zonelor montane în conceptul lavoarului sau al mobilierului de baie.

Un alt element care determină confortul în baia ta este spațialitatea. În acest sens, o baie mare, generoasă poate fi subiectul unui decor nordic, unde o cadă simplă, devine punctul central al încăperii, precum și o sursă de confort desăvârșit.  Totodată, dacă spațiul îți permite, prin prelungirea blatului lavoarului poți obține o zonă special dedicată ritualurilor de înfrumusețare.

Lavoar KUMA in trepte_pt adulti si copii

Totuși, asta nu înseamnă că acest confort nu poate fi atins într-o baie de dimensiuni reduse. În acest caz, însă, atenția se îndreaptă către ansamblul lavoar – mobilier, care poate fi personalizat în funcție de elementele care te inspiră. De exemplu, dacă apa te relaxează pe deplin, poți opta pentru personalizarea brațelor lavoarului, astfel încât să-ți acopere mai multe zone libere, creând, în același timp, acea fluență și continuitate care te îndeamnă la visare. De asemenea, mobilierul de sub lavoar își poate dovedi utilitatea prin depozitarea produselor pe care nu le dorești expuse (produse de curățenie, cosmetice).
Lavoar KUMA TIP C special pentru bai mici_1

Kuma îţi propune şi un alt tip de amenajare cu totul şi cu totul deosebit, care să transforme nu doar baia într-un loc de relaxare, ci întreaga locuinţă. Te-ai gândit că poţi monta o cadă impresionantă chiar în dormitor? Kuma îţi propune modelul LUXLINE, pe care îl poţi încadra atât în baie, cât şi în dormitor! Imaginează-ţi câtă relaxare poate aduce un astfel de ambient!

Indiferent cum decizi să îţi decorezi baia, nu trebuie să uiţi că specialiştii Kuma îţi pot veni mereu în ajutor cu modele deosebite de lavoare, căzi de baie sau de duş şi mobilier pe măsură!  Ai de ales din zeci de modele şi de culori, iar mai mult chiar, poţi cere modele custom, special create pentru tine! Mai multe detalii poţi găsi pe www.kumaromania.ro .

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply