(P) Scrisoare de incalzit case si suflete

0

Suntem amici buni de ceva timp si i-am promis ca voi face totul pentru el, de fiecare data cand iarna il prinde din nou cu garda jos. Ii stiu toate serile romantice, toate momentele de slabiciune, se bucura de mine din octombrie pana tarziu in martie.

Nu mereu isi da seama cate fac pentru el, insa de cele mai multe ori, atunci cand nu-mi da atentie si ma scoate din calculele lui, realizeaza cat de importanta sunt.
Cand vine acasa obosit, il astept rabdatoare si-l vad cum se bucura cand isi pune paltonul in cuier si se aseaza comod in fotoliul din salon. 
Uneori, cand vremea se mai incalzeste, parca isi pierde mintile si uita cate faceam pentru el. Ma lasa intr-un colt si pune altfel problema. Se imprieteneste cu el, cel care ii racoreste amiezele, cel care face totul exact pe dos, dar care lui ii place tare pe timp de vara. Acest prieten “de vara” e foarte siret, noi, centralele termice avem retineri fata de el, uneori nu-i vorbim deloc, iar in restul timpului ii zicem rastit,  aer conditionat.
Dar sa va povestesc si despre cei apropiati mie. Suntem o familie numeroasa, cum sunt familiile italiene, ne numim Ferroli si ne mandrim cu un neam nobil. Personal, ma prezint drept o centrala termica murala cu tiraj fortat si panou de comanda digital, construita din materiale de calitate: cupru, inox, aluminiu tratat. Bineinteles ca detin si alti asi in maneca, pe care i-ai putea afla daca vei alege sa-ti incalzesc locuinta. 
Cand spui Ferroli, te gandesti si la cazane din fonta sau otel pentru combustibili solizi (lemne, carbune, brichete, peleti), boilere electrice, boilere termoelectrice, aeroterme, radiatoare, termostate, seminee si termoseminee pe peleti, pompe de caldura, panouri solare si boiler solar. Suntem foarte buni in ceea ce facem, avem o traditie de familie de saizeci de ani, pe care o imbinam cu tehnologiile moderne.
Noi suntem Ferroli si, dupa cum vezi, avem grija sa-ti fie bine si vara si iarna.
Semnat, 
Ferroli.ro
Powered by Seomonitor 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply