(P) Sa inceapa renoVARA! Damila va sustine cu oferte de top

0

Soarele si vremea buna inseamna mai mult decat gratare si plimbari in aer liber. Inseamna vreme buna pentru lucrari de constructii sau amenajari interioare. Poate nu aveti motivatia necesara, nu v-ati pus inca ideile in ordine sau inca nu ati gasit echipa potrivita. Dar cu cat incepeti mai repede, cu atat terminati mai repede si poate mai ramane ceva din vara pentru relaxare in casa noua. Si pentru asta, Damila va da imboldul necesar pentru a va apuca de treaba. Iata cum:

Vrem sa stim totul despre asteptarile de la acest proiect

Nu stiti inca ce vreti? Nu e problema. Veniti sa vedeti ce gama larga de materiale de constructii va punem la dispozitie. Cum pofta vine mancand si ideile pot veni pe loc. Poate nu va veti simti inspirati de placi de BCA sau de oferte la adezivi, dar cu siguranta veti fi inspirati de consultantii nostri care vad potentialul fiecarei caramizi. O discutie deschisa cu ei va va duce de la o idee vaga privind ceea ce va doriti, la un plan concret.

Vrem sa aveti la dispozitie tot ce va trebuie pentru asta

Stiti cu ce pierdeti timp personal in cadrul oricarui proiect de constructie sau renovare? Cu gasirea materialelor specifice recomandate de catre mesteri. Cei care nu si le procura singuri va pot trimite la plimbari prelungite in cautarea unor materiale despre care stiti putine lucruri. Uneori nici nu intelegeti bine ce sa le cereti vanzatorilor din magazinele de specialitate. Acest lucru nu este permis cand un proiect poarta marca Damila, intrucat aici gasiti toate materialele necesare. De la zidarie si adezivi, mortare, termosistem, placi si accesorii, hidroizolatii, sisteme de fixare pana la scule si unelte.

Vrem sa aveti pretul care sa va motiveze sa incepeti

De ce conteaza pentru Damila sa aveti un plan bine pus la punct si garantia ca veti gasi la noi toate materialele necesare? Pentru a va putea face o oferta personalizata. Aveti ocazia de a rezolva un proiect atat de amplu precum constructia unei case in sistemul ”one stop shop” – gasiti si cumparati totul dintr-un singur loc. Pentru asta veti avea nevoie de o lista care sa acopere intreg necesarul proiectului si o oferta imbatabila care sa simplifice luarea unei decizii si mai mult. Va surade ideea de a lua mortar dintr-o parte pentru ca apoi sa stati la coada pentru dibluri in alta zi? Sau vreti sa bifati tot de pe lista, la un pret avantajos si cu asigurari ca nu veti mai fi nevoit sa faceti alte mii de drumuri la magazin, fie pentru o punga de ciment pentru sapa, fie pentru glet, adezivi sau var.

Ne amintim fiecare vara dupa concediile in care mergem. Asa ca ne vine greu sa renuntam la relaxare in favoarea stresului unui proiect de renovare. Sa renuntam la sunetul valurilor si la bazaitul albinelor pentru bazaitul bormasinii si decizii privind culoarea peretilor. Insa, odata proiectul terminat, veti fi in concediu in fiecare zi in casa noua sau proaspat renovata. Parca merita o renoVARA, nu? Merita un drum la Damila si o discutie despre o casa minunata. Noi va asteptam!

Sursa foto: Damila 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply