(P) Rom Decor te ajută să alegi ușile de interior potrivite pentru locuința ta

0

Când vine vorba despre amenajările interioare, fiecare element are o deosebită importanță – de la piesele de mobilier, culorile, modele de uși de interior pentru care optezi – toate componentele ar trebui să creeze o armonie, completând perfect designul arhitectural al casei tale.

Ușile de interior îndeplinesc un rol esențial în fiecare locuință, nu doar de natură estetică, ci și funcțională: ne oferă intimitate, separă spațiile din casă și ne feresc de curent.

Ușile de interior de la Rom Decor

Dacă te afli în căutarea unor modele de uși moderne care să scoată în evidență particularitățile interiorului tău, ar trebui să știi că zona online este una destul de generoasă.

Rom Decor este unul dintre cele mai apreciate magazine online din acest domeniu și oferă spre comercializare o gamă variată de uși glisante din sticlă sau din lemn din care poți alege modelul potrivit pentru interiorul tău. Însă, înainte de a alege, cu siguranță că vei avea o serie de nelămuriri referitoare la procesul de selecție al ușilor de interior. Experții de la Rom Decor te ajută să găsești răspunsurile corecte pentru cele mai frecvente întrebări:

  • Din ce material să fie confecționate ușile?

Materialul pentru care optezi este foarte important deoarece reflectă calitatea produselor. Acesta nu este responsabil doar pentru designul ușilor de interior, ci și pentru gradul de izolare fonică. Dacă îți dorești un design modern, poți opta pentru uși de interior confecționate din sticlă sau din lemn. Indiferent de varianta pe care o preferi, ai grijă să efectuezi cu atenție măsurăturile.

  • Ce stil ar trebui să aleg?

Experimentează combinații inedite, dar ține cont și de sfaturile specialiștilor în design de interior, încercând să păstrezi câteva elemente în același ton pentru a exista un sentiment de tot unitar la nivelul întregii construcții. Acordă o atenție deosebită dimensiunilor și aspectului general al camerei pentru care alegi ușa. Designerii susțin că o ușă masivă care are ornamente în exces, va copleși camerele mici, făcându-le să pară și mai mici decât sunt, de fapt.

  • Pentru ce culoare ar trebui să optez?

Nuanța ușilor de interior aleasă influențează foarte mult aspectul camerei, iar ele pot contrasta plăcut sau se pot potrivi cu restul încăperii. Indiferent de finisaj, culoarea parchetului este un alt aspect pe care ar trebui să îl luăm în considerare. De exemplu, ușile albe se armonizează perfect cu un parchet într-o culoare deschisă, caldă și naturală.

  • Să aleg uși de interior cu geam sau fără?

Aici fiecare proprietar are propriile sale preferințe, totuși contează foarte mult și camera pentru care alegi ușa de interior, așadar în baie nu poți opta pentru o ușă din sticlă, întrucât această încăpere are cel mai mult nevoie de intimitate. Ușile fără geam se potrivesc cu ușurință oricărui stil arhitectural, au o calitate superioară, pot fi ușor modificate pentru a se potrivi în orice spațiu, nivelul zgomotului este redus considerabil. Ușile de interior din sticlă conferă un design armonios, astfel încât nu mai e nevoie de redecorare, au un preț mult mai accesibile și conferă camerei un grad de luminozitate ridicat.

  • Ce grosime ar trebui să aibă ușa?

În cazul unui apartament, specialiștii recomandă ca grosimea foii de ușă să aibă între 40 mm și 50 mm, iar în ceea ce privește ușile de interior dintr-o casă ar trebui ca grosimile acestora să aibă peste 50 mm.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply