(P) Rezistență la umiditate, structuri durabile!

0

CR Sikagard 905 W BIGCând vine vorba de îngrijirea locuinței, trebuie să știi că până și cele mai mici detalii pot face diferența. Din cauza infiltrațiilor de apă, mucegaiul, salpetrul (depunerile de săruri), lichenii, algele sau alte contaminări pot afecta atât interiorul, cât și exteriorul locuinței tale, de la pereţi, până la balcon, pod sau acoperiş.

Specialiştii Sika, unul dintre cei mai importanţi producători de materiale chimice pentru construcţii, te sfătuiesc să acționezi împotriva acestor neplăceri încă de la primele semne ale apariției lor. În timp, acest tip de contaminări atrag costuri majore pentru îndepărtare şi pentru repararea suprafeţelor afectate, iar dacă nu se iau măsuri, durabilitatea construcției și valoarea locuinței pot scădea considerabil.

Sikagard-905W (1)Unul dintre cele mai eficiente tratamente împotriva umidității și a formării salpetrului este soluția de impregnare pe bază de apă și rășină, Sikagard-905 W. Acest produs poate fi folosit atât ca durificator pentru suprafețele slabe sau prăfoase, cât și ca tratament pentru îmbunătățirea calității structurilor înainte de vopsire.

Datorită faptului că produsul capătă un aspect incolor după uscare, acesta nu poate produce modificări radicale structurii pe care este aplicat. De asemenea, Sikagard 905 W are performanțe bune atât pe straturi suport pe bază de ipsos, pe tencuieli cimentoase, cât și pe cărămidă sau piatră.

Soluția recomandată de specialiștii Sika este disponibilă sub formă de bidoane de 2 sau 5 litri, se livrează gata de utilizare și are și avantajul unei aplicări ușoare și rapide, fie cu pensula, fie cu rola, până la saturarea completă a stratului suport. Pentru o aplicare corectă a soluției de impregnare trebuie, de asemenea, curățat în prealabil stratul suport și îndepărtată orice urmă de vopsea sau de tapet afectată de umiditate.

Sikagard-905 W poate fi găsit în reţelele DIY partenere, Ambient, Artsani, Bricostore, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin şi Mr. Bricolage.

Pentru mai multe detalii despre soluţiile Sika vizitează www.sika.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply