(P) Revista Miresici, editia de toamna 2013

0

cover.inddŞi toamna aceasta se numără iubirile. Despre multe din ele puteţi citi din noua ediţie Miresici, disponibilă la toate centrele de presă din 17 septembrie. Simona, protagonista acestui număr şi câştigătoarea concursului Tu pe coperta revistei, înscrisă pe forum, ne-a povestit despre cum l-a cunoscut pe Bogdan, soţul ei, şi despre cum şi-au trăit propria nuntă, în această vară.

Află cum să-ţi alegi garderoba nupţiala după dimensiunile bugetului şi să nu-ţi pierzi eleganţa. Descoperă super ghidul materialelor textile pentru rochia de mireasă care îţi pot crea confort şi salva bugetul. În plus, citeşte care sunt cele mai întâlnite tradiţii şi obiceiuri de nuntă şi cum poţi scăpa de povara dansului mirilor. Special pentru tine, revista Miresici a stat de vorbă cu unul dintre cele mai buni bucătari care ţi-au pregătit super meniuri de nuntă din care să te inspiri în funcţie de specific.

Super ofertă! Cumpără revista Miresici cu un produs cosmetic la alegere sau un pachet de două reviste la preţ de una. Doar 14.90 lei. Mai multe detalii în revistă şi pe www.miresici.ro, cea mai mare comunitate de mirese din România.

Îţi readucem aminte că poţi fi şi tu prezentă în paginile revistei şi, de ce nu, chiar pe coperta viitoarei ediţii!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply