(P) Recomandarile KUMA: Alege o baie moderna si confort dublu in fiecare zi

0

Fie că abia vă mutați împreună sau acum vă gândiți să vă reamenajați căminul,  știm cât de important este să vă petreceți cât mai mult timp împreună. De aceea, Kuma vă recomandă băile matrimoniale cu lavoare duble, ideale pentru a vă începe fiecare dimineață alături de cel drag. În plus, niciodată nu veţi mai avea mici dispute din cauza lipsei de spaţiu!

Pe lângă câteva clipe în plus alături de partener, un lavoar dublu are avantajul de a vă oferi și mai mult timp dimineața! În plus, confortul și spațiul de depozitare personal sunt alte două exigențe pe care doar lavoarele duble le pot îndeplini.

Asemenea oricărui lavoar Kuma, gama de culori și materiale este extrem de variată, însă, dacă vă doriți un aspect elegant, recomandarea noastră este să mizați pe un granit închis la culoare, precum Nero Africa sau granulonul Black Star.  În cazul în care nuanțele deschise sunt cele care vă oferă acea senzație de calm și relaxare, puteți opta pentru un lavoar dublu în nuanțe de glass sau Quartz alb, care, prin pietrele din compoziție, vor oferi un aspect strălucitor întregii încăperi.

Pentru cei care își doresc culoare și veselie în fiecare colț al casei, Kuma a introdus un material nou care îmbină spiritul nordic minimalist cu pasiunea și culoarea specifică stilului latin. Prin bucățile de oglindă atent poziționate pe un fond negru de piatră, Glass Taurus oferă o notă de exclusivism în orice baie.

Odată ales materialul, vă puteți gândi și la forma lavoarului, care, în funcție de imaginația voastră poate suprinde orice detaliu din viața de zi cu zi. De exemplu, apa și fluiditatea acesteia rămân cele mai inspiraționale elemente pentru lavoarele cu forme rotunjite. Totuși, dacă vă doriți să ieșiți din tipare, Kuma vă propune un bol alungit, cu două baterii. În orice caz, este important de reținut că, pentru un maxim de confort, lavoarul dublu necesită o lungime minimă de 120 – 130 cm.

Nu în ultimul rând, nu uitați că lavoarele duble pot reprezenta o variantă bună și pentru baia de oaspeți, nu doar pentru cea matrimonială. După cum bine știți, succesul ospitalității stă în detalii, iar printr-o  astfel de amenajare vă asigurăm că veți primi o mulțime de complimente.

Aşa că pentru orice renovare a locuinţei, puteţi apela la soluţiile propuse de Kuma România, fie că vorbim de lavoare de baie şi bucătărie, căzi de baie şi de duş, blaturi de bucătărie şi mobilier de baie şi bucătărie. Mai multe detalii puteţi găsi pe www.kumaromania.ro .

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply