(P) Recomandarile Kuma: 4 motive sa optezi pentru un detaliu tip insula in bucataria ta

0

Dacă vă aflați în căutarea unei soluții prin care să oferiți bucătăriei un look unic, păstrându-i totodată funcționalitatea specifică, Kuma recomandă o amenajare tip insulă. Ușor de implementat, aceasta nu exclude partea clasică de mobilier, ci completează ambientul oferind numeroase avantaje în ceea ce privește spațiul, mobilitatea, dar și gradul de confort. 

1. Mai mult spațiu de depozitare

Ştim cât de importantă este organizarea într-o bucătărie. Rafturi, etajare, sertare bine compartimentate și, cel mai important, totul la îndemână. Cu o bucătărie tip insulă, puteți completa spațiul de depozitare deja existent, astfel încât toate obiectele necesare zi de zi să fie în imediata apropiere a blatului de lucru. În plus, insula poate încorpora și toate electrocasnicele din bucătărie: cuptor, mașină de spălat vase sau plită. De asemenea, pentru eficientizarea timpului petrecut în bucătărie, puteți opta și pentru încorporarea chiuvetei pe blatul insulei.

2. Mai mult timp pentru socializare

Serile în care prietenii vă vizitează nu trebuie să fie petrecute doar în living. Denumită de nordici „zonă de confort”, insula poate fi un loc de socializare. De asemenea, insula devine un spațiu propice și pentru copii. Fie că doresc să-și facă temele în timp ce părinții gătesc sau vor să se implice în prepararea mâncărurilor, insula va deveni locul lor preferat și va spori timpul petrecut alături de cei dragi.

3. Numeroase variante de blaturi

Indiferent de activitățile ce urmează a fi desfășurate pe blatul insulei, specialiștii Kuma oferă o gamă largă de materiale rezistente care se pretează pentru astfel de proiecte. Astfel, în funcție de preferințe și designul din încăpere, puteți alege diverse nuanțe de granulon, graphalit quartz, grasolit, dar și blaturi speciale, produse din mixturi de marmura si sticlă reciclată, cum ar fi Glass Sirius sau Glass Taurus, care să  ofere un aspect unitar bucătăriei. Pe de altă parte, cu puțină creativitate, puteți transforma insula în punctul de atracție al încăperii, optând pentru un blat unic,  Kuma Pearl- bijuteria incaperii.

4. Geometrie în bucătărie

Chiar dacă mulți consideră că insula de bucătărie are, implicit, o formă dreptunghiulară, Kuma recomandă spargerea tiparelor și optarea pentru un blat modern, cu forme rotunjite sau organice. Totodată, cei de doresc să aleagă o amenajare contemporană, presărată cu motive geometrice, au la dispoziție blaturi trapezoidale sau chiar triunghiulare.

Pentru mai multe detalii despre blaturile de bucătărie, gama de culori și posibilitățile de personalizare a acestora, accesați www.KumaRomania.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply