(P) Profesionisti in proiectari de locuinte

0

magazindeproiecte 2Cu o experienta de aproape un deceniu pe piata proiectarii de locuinte, Magazinul de proiecte a dezvoltat un concept destinat in special persoanelor care isi doresc un proiect de locuinta efectuat dupa standarde profesioniste, care se incadreaza intr-un buget decent si care mizeaza pe o consultanta completa in domeniu.

Echipa Magazinuldeproiecte.ro este formata din specialisti in constructii luand in considerare pentru realizarea fiecarui proiect si fiecaror modele de case, aspecte precum suprafata, tipul de structura, numarul de camere, caracteristicile terenului si alti factori care sunt necesari de luat in seama pentru a duce la bun sfarsit un proiect complex si atestat conform legii.

Specialistii companiei, expertii care contribuie la fiecare proiect in parte, vin din domeniul proiectarii de arhitectura, urbanism, inginerie structurala si instalatii termice, sanitare, electrice si de climatizare.

Compania are in prezent un portofoliu ce cuprinde un numar de peste 200 de proiecte de case, locuinte colective, pensiuni, hoteluri si hale industriale.

Una dintre realizarile recente ale Magazinului de proiecte a fost extinderea si in alte zone din tara cu proiectarea locuintelor. Astfel ca, proiectele executate cu succes au dus la marirea potofoliului companiei, iar Magazinul de proiecte si-a raspandit activitatea de proiectare si in alte orase precum Brasov, Constanta, Iasi, Bacau, Constanta, Oradea, Timisoara, activitatea de executie ramanand insa in Bucuresti.

Pretul de constructie al unei case variaza in functie de teren, de complexitate, de dificultatea si de gradul de personalizare al proiectului in sine, iar pentru proiectele din zonele rezidentiale cu caracter unitar, costurile proiectarii sunt mai reduse, datorita procesului de multiplicare, ceea ce constituie un avantaj fata de costurile unui proiect personalizat.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina web a companie la adresa www.magazinuldeproiecte.ro

Powered by Seo Monitor

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply