(P) Plintele sau tocurile nu stau la locul lor? Află cum să le lipeşti eficient!

0


2) SikaMax Tack PlafonesCând vine vorba de renovarea locuinței, fiecare detaliu este important!
Cu siguranţă nu îţi doreşti ca elementele de decor, precum plintele, pervazurile, tocurile sau ramele de lemn să se dezlipească şi să strice aspectul casei tale! Atunci ţine cont că folosirea unui adeziv de calitate te scapă de neplăcerile care pot apărea ulterior.

117.Sika MaxTack_FRUna dintre cele mai eficiente soluții de lipire a elementelor decorative este adezivul Sika MaxTack. Acesta este un produs performant pe bază de apă, mono-component, care are o rezistență ridicată atât la interior, cât și la exterior, în zonele protejate.

Soluția recomandată are aderenţă ridicată pe o largă varietate de suprafețe, atât netede, cât și poroase. Tocurile și ramele din lemn, plăcile din argilă și aluminiu anodizat, profilele din PVC dur sau din polistiren, plintele, pervazurile sau plăcile decorative pentru tavan pot fi lipite cu succes atât pe beton, tencuială sau lemn, cât și pe suprafețele vopsite. În acest mod, pe lângă o lipire eficientă și de durată, îi poți oferi locuinței tale un aspect personalizat demn de invidiat.


Sika MaxTack buzonUnul dintre cele mai mari avantaje ale acestui produs
este, fără îndoială, faptul că poate fi aplicat foarte ușor, chiar și în cazul în care alegi să faci renovarea fără ajutorul unui meşter specializat. De asemenea, datorită compoziției sale, MaxTack are o lucrabilitate foarte bună și nu are miros.

17.Sika MaxTack_FR (1)Pentru realizarea unei lucrări de calitate este recomandată o pregătire corespunzătoare a stratului suport înainte de aplicare. Astfel, toate particulele friabile, praful şi urmele de vopsea trebuie îndepărtate, iar stratul suport trebuie să fie perfect uscat. Sika MaxTack se aplică cu ajutorul unui pistol manual sau pneumatic, în formă de cordoane, iar atunci când este nevoie, poate fi întins pe toata suprafaţa de contact cu ajutorul unei gletiere.

Mai multe detalii despre Sika MaxTack, dar şi despre alte produse Sika, poti găsi pe www.sika.ro, cât şi în reţelele DIY partenere: Ambient, Artsani, Bricostore, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin şi Mr. Bricolage.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply