(P) PIATRAONLINE, nominalizata si distinsa cu premii relevante

0

showroom-piatraonline-16

Activitatea PIATRAONLINE, la un interval de doar cateva luni, a fost recunoscuta in doua competitii importante si relevante pentru domeniul amenajarilor cu piatra naturala: ELLE Decoration Romanian Design Awards si European Business Awards. In cadrul evenimentului European Business Awards (EBA), PIATRAONLINE a fost premiata pentru strategiile de marketing si PR si implementarea lor in comunicarea la nivel national, in perioada 2015-2016. EBA urmareste desemnarea celor mai inovative companii si modele de business de pe continent, promovand in acest fel ideile de afaceri noi si de succes.

In editia 2015/2016 a EBA s-au înscris peste 32.000 de organizatii din 33 de tări. Castigatorii editiilor precedente fac parte dintr-o serie foarte diversa de industrii: constructii de masini, farmaceutica, moda, cosmetica, afaceri online, productie si transport etc. Toti acesti castigatori au fost apreciati de-a lungul anilor de un public format din presedinti de stat, industriasi si afaceristi de top, antreprenori, proprietari de mass-media si academicieni din cele 33 de state ale Europei. Companiile participante la European Business Awards au o cifra de afaceri cumulata de peste 1.2 trilioane EURO si peste 2.7 milioane de angajati.

Daca pentru PIATRAONLINE vara a apartinut aprecierilor din zona marketingului si a comunicarii, toamna a fost timpul nominalizariii la categoria “design interior” pentru amenajarea showroom-ului propriu.

Designul showroom-ului PIATRAONLINE a fost creat de Phenomena Design Laboratory, arhitectul Eduard Baicu Stanescu fiind coordonatorul de proiect. Spatiul expozitional se desfasoara pe doua nivele, incercand sa imbine intr-un mod inovativ utilul cu placutul, adica un design interior modern combinat cu un acces usor la produsele si la multiplele propuneri de amenajari realizate cu ajutorul pietrei naturale (travertin, marmura, ardezie, granit). Deloc o coincidenta, Phenomena Design Laboratory este aceeasi companie care s-a ocupat de rebrandingul si de noua strategie de comunicare  a PIATRAONLINE.

Iata ca sfarsitul anului prinde PIATRAONLINE cu doua importante premii in portofoliu, premii care dovedesc deopotriva creativitatea si profesionalismul oamenilor din spatele acestui brand.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply