(P) Peppy Brush® – peria de toaletă 3în1

0

Dacă te ocupi cu igienizarea băii – acasă sau ca agent de curățenie – atunci acest articol te privește direct: Peppy Brush – peria de toaletă 3în1 este, la ora actuală, cea mai eficientă soluție de curățare, dezinfectare și parfumare. Totul dintr-o singură aplicare!

Vasul de toaletă adună zilnic o mulțime de microbi și trebuie să recunoști, pentru a-l menține impecabil de curat, e nevoie de perii felurite, sticle cu detergent, anti-calcar, dezinfectant, dispozitive de parfumare și de multă muncă… nu tocmai plăcută. Ce-ai zice însă dacă ai putea înlocui toate acestea cu un singur produs de curățare?

Cum funcționează Peppy Brush® – peria de toaletă 3în1?

Peppy Brush® este un dispozitiv alcătuit dintr-un cadru din aluminiu și componente din polimeri de plastic de înaltă calitate, ce asigură produsului o durată de viață îndelungată. Are doar 267 grame.

Mânerul ergonomic este gândit să fie utilizat ușor, însă secretul lui stă în rezervorul incorporat. Acesta înmagazinează un lichid de curățat special creat pentru Peppy Brush®, concentrat, cu o aromă delicată de liliac, dar eficientă în îndepărtarea mirosurilor neplăcute. Apasă ușor pe clapeta mânerului și cu o singura pulverizare la utilizarea zilnica vei vedea cât de ușor este să păstrezi toaleta curata, dezinfectata si parfumata.

Peria are o formă proiectată special pentru a putea fi folosită chiar și în unghiurile în care ajungi mai greu, iar perii duri te ajută la curățarea petelor dificile. Fiind detașabilă, o poți înlocui ușor ori de câte ori este nevoie.

Aflat chiar deasupra periei, pulverizatorul  distribuie detergentul special în mod uniform pentru a curăța, dezinfecta și parfuma dintr-o singură aplicare.

Suportul tip pahar de sticlă este perfect pentru depozitarea discretă a periei de toaletă atunci când nu o folosești, iar designul lui se potrivește cu siguranță și în baia ta, oricare ar fi stilul în care ai amenajat-o.

Scapă de corvoada curățării toaletei și bucură-te de confortul tehnologiei moderne cu Peppy Brush® – peria de toaletă 3 în 1. E super ușor de folosit! Detalii și magazin online: www.peppybrush.ro

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply