(P) Parchetul dă viață casei tale

0

Parkett1SikaBond-52 Parquet şi SikaBond-54 Parquet îl susțin să o facă pentru mai mult timp! 

Dacă te gândești de ceva vreme să aduci o transformare în casa ta, poate un nou model de parchet ar fi soluția ideală. Acesta are rolul de a oferi oricărei locuințe o notă de eleganță, originalitate și căldură. Atenție însă, în momentul montării sau înlocuirii plăcilor de parchet, pe lângă design, o importanță sporită trebuie să o acorzi și montajului. Cu siguranță nu îți dorești ca lamelele de parchet să se umfle și să scârție la cea mai mică atingere. În acest sens, fixarea corespunzătoare a parchetului este o etapă esențială care asigură acestuia o durată de viață mai lungă și, de asemenea, te scutește de neplăcerile care pot apărea odată cu trecerea timpului.


Pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii la montarea parchetului, specialiștii Sika, unul dintre principalii jucători ai pieței locale de materiale chimice pentru construcții, îți vin în ajutor
și îți prezintă o serie de adezivi special concepuți pentru a-ți asigura un grad optim de confort pentru o perioadă îndelungată.

Sikabond 52 ParquetAstfel, adezivii profesionali SikaBond-52 Parquet și SikaBond-54 Parquet sunt unele dintre cele mai bune soluții la care poți apela, fiind extrem de eficienți pentru lipirea unei game largi de pardoseli din lemn: de la parchet masiv, stratificat, industrial, și până la pardoselile din lemn mai problematic, precum cele din fag, arțar sau bambus. De asemenea, aceste produse dispun de o capacitate de întărire foarte rapidă și sunt foarte ușor de utilizat deoarece vin într-o formă gata pregătită.

2SikaBond-54 Parquet_6,5kg_de_fr_it_nlCele două soluții de lipire a parchetului recomandate de specialiștii Sika dispun și de avantajele tehnologiei i-Cure. Astfel, atât SikaBond-52 Parquet, cât și SikaBond-54 Parquet, nu au un miros specific întrucât nu au în compoziție solvenți, se întăresc rapid, dispun de o adeziune îmbunătățită chiar și fără primer și nu permit apariția bulelor, indiferent dacă sunt aplicați în condiții de căldură sau de umiditate.

ParquetMai mult, adezivii recomandați atenuează zgomotul pașilor, compensează micile denivelări ale stratului suport și reduc solicitarea transversală dintre stratul suport și pardoseală.

De asemenea, SikaBond-52 Parquet și SikaBond-54 Parquet se diferențiază de alte soluții existente pe piață și datorită unor calități inovatoare de care dispun. Astfel, cu ajutorul acestor soluții, pardoselile de lemn pot fi montate și direct peste gresie. În acest mod nu mai este nevoie să înlături plăcile ceramice învechite înainte de montarea parchetului şi scapi de murdărie şi praf.

De asemenea, datorită calităților lor deosebite, SikaBond-52 Parquet și SikaBond-54 Parquet sunt recomandate şi pentru lipirea parchetului peste sistemele de încălzire în pardoseală, elasticitatea lor reducând din solicitarea stratului suport.

KD990-76În afară de aspectele enumerate mai sus, produsele recomandate de specialiștii Sika au și avantajul unei lucrabilități sporite și a unei întăriri foarte rapide, pardoseala putând fi finisată în cel mult 24 de ore de la lipire.

Mai multe detalii despre adezivii SikaBond-52 Parquet şi SikaBond-54 Parquet, dar şi despre alte produse Sika, poţi găsi pe www.sika.ro, cât şi în reţelele DIY partenere: Ambient, Artsani, Bricostore/ Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin şi Mr. Bricolage

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply