(P) Parchet şi gresie perfect montate! Află ce soluţie de lipire să alegi.

0

Sikabond T40 01Ai pus ochii pe un nou model de gresie sau parchet și ești gata să dai un nou aspect locuinței tale? Trebuie să știi că atunci când vine vorba de lipirea pardoselilor de orice fel fiecare detaliu este esențial, începând cu aspectul estetic al acestora și terminând cu montajul şi finisarea.

Pentru a te bucura de confortul locuinței tale pentru o perioadă mai îndelungată și pentru a evita apariția costurilor suplimentare de reparație sau înlocuire, specialiștii Sika îți vin în ajutor și îți prezintă o serie de adevizi profesionali, special concepuți pentru lipirea eficientă a gresiei și a parchetului.

Sikabond T40 02Așadar, dacă ai în plan montarea sau înlocuirea parchetului, specialiștii îți recomandă utilizarea SikaBond-T40. Un produs nou lansat pe piaţa locală, acesta este un adeviz elastic fără solvenți, special creat pentru lipirea parchetului dublu şi triplustratificat, sau pentru montarea acestuia peste sisteme de încălzire în pardoseală.

bond_t40_picPe lângă faptul că soluția recomandată te va ajuta să obții un parchet perfect montat, ce va beneficia de o rezistență de durată, un alt avantaj major al folosirii adezivului SikaBond-T40 constă și în lucrabilitatea excelentă de care beneficiază. În plus, acesta are o adeziune foarte bună pe majoritatea substraturilor, iar pardoseala poate fi folosită şi la doar 24 de ore de la montare.

pasul1_hidroizolareDacă pe lângă parchet, intenționezi să montezi sau să înlocuieşti și gresia din locuință, SikaBond-T8 este soluția ideală. Aceasta este un produs ultra performant, care te poate ajuta atât la lipirea, cât și la impermeabilizarea pardoselilor placate cu plăci ceramice, fiind ideal mai ales în cazul zonelor expuse frecvent acțiunii apei, precum sunt bucătăriile, băile, balcoanele sau chiar terasele.

pasul2_lipireMai mult, adezivul are o adeziune excelentă pe o varietate de substraturi, fie cimentoase, lemnoase sau glazurate, putând fi aplicat chiar și peste gresia deja existentă. Astfel, vei putea evita disconfortul dat de înlocuirea vechilor plăci și poţi schimba ambientul casei tale într-un timp scurt.

SIKABOND_T8_10LAmbele soluții de lipire recomandate de specialiștii Sika beneficiază și de o serie de proprietăți de atenuare a zgomotelor de pași și pot fi aplicate foarte ușor cu ajutorul unei gletiere în unul, respectiv două straturi, în cazul SikaBond-T8.

Atenție însă, pentru a obține rezultate de calitate este recomandată pregătirea corespunzătoare a substratului și eliminarea vopselei, laptelui de ciment și a altor particule neaderente.

Mai multe detalii despre SikaBond-T40, SikaBond-T8, dar şi despre alte produse Sika, poţi găsi pe www.sika.ro, cât şi în reţelele DIY partenere: Ambient, Artsani, Bricostore/ Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin şi Mr. Bricolage.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply