(P) Palatul Noblesse – Lifestyle Palace lansează cel mai nou concept de târguri de lux: Noblesse Palace Luxury Fairs

0

În perioada 22 septembrie – 23 decembrie 2016, Palatul Noblesse te invită la o serie de evenimente speciale: Noblesse Palace Luxury Fairs. Renumite branduri de lux își vor prezenta produsele și serviciile într-o clădire mareață și impunătoare, așezată pe o străduță veche, chiar în centrul plin de forfotă al Bucureștiului.

Poza Principala

În interiorul Palatului Noblesse, alături de piese de artă și design, vizitatorii vor descoperi o atmosferă unică. Organizatorii, împreună cu expozanții, vor oferi momente de inspirație în design, artă, fashion, frumusețe, tehnologie, definind adevarate repere pentru un stil de viață exclusivist. În săli decorate în diferite stiluri precum classic, eclectic, luxury sau industrial design, branduri de lux vor oferi o experiență unică, memorabilă, vor impresiona audiența și vor ieși din tipare.

Pe perioade a câte trei și șapte zile, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace prezintă eleganță, stil, confort, prestanță, elemente esențiale pentru persoanele care trăiesc după aceste valori.

Calendarul târgurilor este următorul:

Luxury Lifestyle Fair 22-24 septembrie

Noble Drinks Fair 13-15 octombrie

Exclusive Beauty & Fashion 20-22 octombrie

Wedding Extravaganza Fair 3-5 noiembrie

Jewels & Watches Fair 17-19 noiembrie

Noblesse Palace Christmas Fair 17-23 decembrie

Programul de vizitare pentru fiecare cele trei zile de târg este în intervalul orar 10:00- 22:00, iar in fiecare seară de joi, vineri și sâmbătă, începând cu ora 19:00, vizitatorii au parte de momente speciale după cum urmează:

În fiecare joi: Eveniment de deschidere, Prezentarea expozantilor & Cocktail Party

În fiecare vineri: Speech Invitat special & Cocktail Party

În fiecare sâmbătă: Moment artistic & Cocktail Party

Accesul la târgurile de lux se va face pe bază de bilete. Prețul unui bilet este de 70 lei/vizitator/târg.

Urmăriți site-ul www.palatulnoblesse.ro și pagina de Facebook https://www.facebook.com/www.palatulnoblesse.ro pentru a fi la curent cu informații despre târgurile Palatului Noblesse- Lifestyle Palace.

„Add value to your lifestyle” este motto-ul care definește activitățile tuturor brandurilor din Noblesse Group care activează în domeniul industriilor creative și culturale, promovând un lifestyle valoros.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply