(P) Noutati in materie de design cu accent pe responsabilitate sociala

0

Parteneriat de succes pe piata home& deco din Romania: Piastrelle si Barlinek. 

Noua colectie de parchet ,,JEAN MARC ARTISAN,, semnata de renumitul designer Jean Marc Artisan  a fost prezentata specialistilor.

Showroom-ul Piastrelle Casa din Bucuresti a gazduit miercuri, 21 octombrie, un eveniment de interes pentru piata Home&Deco din Romania. Peste 40 de arhitecti, designeri si profesionisti din domeniu si-au dat intalnire in cel mai nou showroom Piastrelle din zona parcului Herastrau (strada Nicolae Caramfil nr. 22).

Reprezentanti din Polonia si Romania ai BARLINEK- cel mai mare producator de parchet stratificat din Polonia, au povestit miercuri seara in limbajul profesionistilor  invitati la acest eveniment despre farmecul integrarii unui parchet “cu personalitate”  in amenajarile interioare, in scopul obtinerii unui rezultat de exceptie.

Una din noutatile serii a constituit-o prezentarea in showroom-ul PIASTRELLE CASA a colectiei de parchet semnata de designerul: Jean Marc Artisan, o tusa de arta aplicata unui produs atent selectionat cu mijloace inovative si tehnologie de varf.

Nu au lipsit proiectele “green” in care BARLINEK este implicat la nivel european si de curand si in Romania, mai exact implementarea in tara noastra a programului ‘Pădurea Barlinek’ de replantare a copacilor. Barlinek susține activitățile ecologice, vrea să compenseze naturii materia primă valoroasă, care este lemnul, astfel încât este puternic angajată la salvarea mediului prin acest program.

De ani de zile în Polonia și în Ucraina, iar din acest an și în România reînnoim resursele naturale prin plantarea de copaci. În România, în colaborare cu Asociația de Proprietari de Pădure Valea Șieului, am reușit să plantăm în acest an peste 45 mii de puieți (din care: 35 900 stejari, 3100 frasini, 3300 nuci, 2700 salcâmi). Toate plantările au avut loc în regiunea Bistrița Năsăud. În total, Pădurea Clienților Barlinek numără astăzi peste 12 miliarde de copaci! Programul de plantare a copacilor, vrea să arate că fiecare dintre noi are un impact real asupra mediului natural, iar lucrând împreună, putem realiza foarte multe pentru a proteja natura. Să avem grijă împreună de binele nostru comun!” a afirmat Ana-Maria Breahna, Key Account&Project Manager Barlinek .  

Primul Showroom Piastrelle Casa reprezinta un pas important facut de compania  Piastrelle , la cei 17 ani de activitate pe piata din Romania. Piastrelle Casa reprezinta extinderea portofoliului de produse Piastrelle, de la materiale pentru placari ceramice extrem de variate si o gama vasta de produse pentru dotarea completa a bailor , la integrarea unui asortiment distins si atent selectionat de produse constand in mobilier pentru toate incaperile unei locuinte , tapet , decoratiuni deosebite ,  corpuri de iluminat si electrocasnice.

Piastrelle s-a angajat in misiunea de a deveni furnizor de lifestyle si design inovativ pentru case cu personalitate si consideram ca a reusit! Gasim la Piastrelle Casa o adevarata sursa de inspiratie pentru a-ti construi  propriul ,, STILE DI VITA ,, !

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply