(P) Noi tendințe în aer condiționat: Daikin Stylish dezvăluie frumusețea inteligentă și confortul de ultimă generație

0

Știați că, setarea unei temperaturi optime în interior are efecte benefice asupra sănătății și a stării de bine, contribuind, totodată, la creșterea productivității sau a calității somnului? Având în vedere că temperaturile tot mai ridicate din timpul verii determină o senzație de disconfort, aerul condiționat pare a fi cea mai bună soluție pentru o atmosferă interioară confortabilă în perioadele toride.

Pentru a alege sistemul de climatizare potrivit nevoilor voastre este important să știți încă de la început ce vă doriți de la noul aparat de aer condiționat: Să fie eficient energetic? Să arate bine? Să fie performant? Dacă toate aceste aspecte sunt la fel de importante pentru voi, trebuie să faceți cunoștință cu Daikin Stylish, un nou aparat de aer condiționat care îmbină funcționalitatea, tehnologia de ultimă generație și design-ul modern pentru a obține un climat premium în interiorul casei.

Unitatea cu cel mai compact design, ușor de integrat în orice interior 

Daikin Stylish demonstrează că performanța nu exclude frumusețea. Noua unitate lansată de producătorul japonez măsoară numai 798 (l) x 189 (a) x 295 (î) mm, având cel mai compact design de pe piață. Modul de îmbinare a componentelor carcasei și colțurile rotunjite definesc eleganța și minimalismul unității. În plus, pentru a se adapta diferitelor stiluri de viață, Daikin Stylish este disponibil în trei variante de culoare: alb, argintiu și negru.

Îmbinând calitatea, design-ul și funcționalitatea, Stylish a fost premiat în cadrul celor mai prestigioase competiții de design din lume. Astfel, Good Design Award 2017, iF Design Award 2018 și Red Dot Award 2018 recunosc capacitatea noului aparat de aer condiționat de a stabili noi standarde de confort și energie în industria HVAC-R.

Cel mai eficient aparat de aer condiționat din categoria design 

Datorită tehnologiilor proprii și a componentelor complet reproiectate, Daikin Stylish atinge performanțe energetice ale clasei A+++ în încălzire și răcire. Eficiența de top este asigurată de un nou ventilator proiectat de Daikin, care funcționează extrem de eficient, la un nivel al zgomotului de doar 19 dB(a), imperceptibil pentru persoanele din încăpere. În plus, echiparea cu agent frigorific R-32 garantează o eficiență ridicată și un impact de trei ori mai scăzut asupra mediului.

Funcțiile inteligente dezvăluie confortul suprem 

Cu peste 90 de ani experiență în domeniul sistemelor de aer condiționat, Daikin știe cum să combine tot ce este mai bun în materie de design și tehnologie pentru a obține o soluție de climatizare completă, care să asigure climatul interior perfect. 

Cu ajutorul fantelor special proiectate, Stylish utilizează așa numitul “efect Coandă”, care determină modelul jetului de aer în funcție de solicitarea de încălzire sau răcire a încăperii, asigurând o distribuție perfectă a aerului și a temperaturii. Atunci când aparatul funcționează în modul încălzire, două fante direcționează aerul în jos (jet de aer vertical), iar în modul răcire, fantele vor deplasa aerul în sus (jet de aer spre tavan). Astfel, prin crearea a două modele diferite ale jetului de aer, Stylish previne curenții deranjanți și creează o temperatură confortabilă în interiorul casei.

Temperatura stabilă din încăpere este asigurată de senzorul Grid Eye, care măsoară temperatura de la nivelul suprafețelor din încăpere, precum podea sau pereți, împărțind-o în 64 de pătrate distincte. După măsurarea temperaturii curente, unitatea distribuie aerul uniform și inteligent în încăpere, în funcție de zonele în care este nevoie.

Dincolo de temperatura optimă, Stylish asigură și cea mai bună calitate a aerului interior, cu ajutorul a trei filtre de purificare a aerului: filtrul deodorizant cu apatit de titan reține particulele de praf și substanțele dăunătoare, eliminând mirosurile neplăcute; filtrul purificator cu argint poate elimina particulele de polen și acarienii în proporție de peste 99%; tehnologia Flash Streamer distruge virusurile, bacteriile și mirosurile neplăcute. Astfel, puteți respira aer proaspăt și curat în interiorul casei, indiferent de condițiile meteo din exterior.

Pentru a vă bucura de toate aceste beneficii, Daikin Stylish, cu adaptor Wi-Fi integrat în versiunea standard, permite setarea temperaturii, a modului de operare, programarea și monitorizarea facilă a unității, de pe telefon sau tabletă, prin instalarea aplicației Daikin Online Controller. Avantajul controlului inteligent este că puteți pregăti climatul perfect înainte de a ajunge acasă.

Mai multe detalii despre frumusețea inteligentă a sistemului Daikin Stylish: http://www.daikin-stylish.eu/ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply