(P) Mitul bucatariei amenajate „corect” si cum sa il infrangi

0

?????????????????????????????????Incaperea in care toata lumea va petrece mult timp si care trebuie sa fie cat mai functionala in casa ta este bucataria. Este necesar un inalt grad de sinceritate atunci cand alegi cum sa o decorezi. Spunem asta pentru ca este usor sa cazi in capcana unei bucatarii super utilate, doar pentru ca asa se poarta, cand de fapt numai timp sa gatesti nu ai si poate ai putea folosi spatiul mai degreaba pentru a putea savura un ceai sau o cafea la o vorba cu un prieten. Sau sa mai lucrezi putin in timp ce incalzesti ceva semi-preparat. Ori poate ai timp si esti pasionat de gatit, dar nu aloci suficient spatiu ustensilelor sau aparatelor necesare. Prin serviciile all-inclusive Art Deco Zone design interior vrem sa te ajutam sa iti investesti banii inteligent.

Sarcina unei companii all-inclusive de amenajari de interior este sa realizeze o bucatarie frumoasa, dar functionala. Este important sa folosesti spatiul din bucatarie asa cum iti doresti, mai ales daca este vorba de un apartament destul de mic.
In plus, amenajarea efectiva a bucatariei este una din cele mai complicate. Mobilierul trebuie sa fie decupat pentru a se potrivi cu amplasarea tevilor de apa sau gaze, a scurgerii de la chiuveta si a prizelor care niciodata parca nu sunt amplasate suficient de aproape pentru a nu umple casa de prelungitoare. Trei centimetri in plus sau in minus pot sa dea multa bataie de cap.

La instalarea aragazului sau hotei intotdeauna se intampla sa lipseasca ceva si ai nevoie de cineva priceput care sa stie ce piesa trebuie inlocuita sau ce diblu se potriveste. Iar timpul tau se transforma intr-un permanent du-te-vino prin magazinele de bricolaj. Cam cat timp ai putea economisi daca s-ar ocupa cineva de tot si tu te-ai intoarce dupa cateva zile pentru a admira un lucru bine facut fara sa fie nevoie nici macar sa schimbi pozitia vazei cu flori?

In bucatarie trebuie sa te simti bine si sa ai spatiu. Sunt importante ferestrele generoase care sa lase lumina sa intre, daca este posibil, si sa ai cat mai mult loc liber pentru a gati sau pentru a pune cutiile de pizza. Trebuie sa fie usor de curatat si sa ai acces rapid la frigider, cuptor sau chiuveta fara sa fie nevoie sa dai masa la o parte sau sa te feresti din calea invitatilor. Ai nevoie de spatii in care sa depozitezi ingredientele daca nu vrei sa stai cu toate pungile la vedere, si sa ai spoturi de lumina acolo unde ai nevoie de ele. Bucataria este si locul unde mobila pe comanda este cea mai potrivita.

Si trebuie sa iti placa. De ce sa faci compromisuri si sa alegi ceea ce nu-ti place doar pentru ca unul sau doi mesteri iti spun ca e prea complicat sau ca dureaza? Lasa pe cineva specializat, precum compania de amenajari interioare Art Deco Zone, sa se ocupe pentru ca tu sa ai bucataria pe care ti-o doresti.

Powered by SEO monitor

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply