(P) Mic ghid de supravietuire pentru sfarsitul lumii

0

Iata ca ne apropiem cu pasi repezi de 21 decembrie 2012, data la care s-a anuntat oficial sfarsitul lumii. Unii deja s-au pregatit pentru acest moment apocaliptic, si-au facut provizii, si-au pregatit buncarele sau si-au luat bilet catre cele mai inalte destinatii.

Pentru cei care au amanat  pregatirile pana in ultimul moment, avem la indemana solutii pentru orice situatie delicata:
Asigurarea confortului, pregatindu-ti un culcus cald
Cine nu a avut timp sa-si faca cumparaturile, e cazul sa se aprovizioneze in special cu paturi si pilote, fiind mai ales in plin anotimp friguros. In prag de Apocalipsa, gasesti reduceri de 20% la pilotele Dormeo, iar pentru o saltea Renew platesti cu 50% mai putin. Reduceri veti gasi si la produsele pentru copii.
Sa ai la indemana haine calduroase, cizme si bocanci de iarna
Gasesti bocanci Walkmaxx la 189 lei, iar doamnele pot achizitiona cizme la 239 lei, cu 60 lei mai ieftin.
In continuare ai grija ce mananci! 
Alimentatia este extrem de importanta, mai ales in momentele tensionate. Pastreaza-ti energia gatind in vasele cu strat ceramic de la Delimano. O tigaie Delimano Dry Cooker costa acum 129 lei, cu 28% mai ieftina, iar o tigaie-cratita Delimano Skillet poate fi achizitionata la 129 lei.
Fii pregatit! Lumea nu stim cum va fi…dar OFERTA SIGUR SE VA SFARSI!   
Consulta listele cu ofertele Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Kosmodisk, Ivyss, Shark si Top Shop. Ofertele sunt disponibile pana pe 21 decembrie in reteaua siteurilor Studio Moderna si reteaua de magazine Dormeo si Top Shop.

Advertorial

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply