(P) Membranele lichide – cele mai eficiente soluţii pentru hidroizolarea acoperişului

1

De la fundaţie, până la acoperiş, hidroizolarea este foarte importantă pentru a avea o casă aşa cum îţi doreşti.Specialiştii Sika, unul dintre cei mai importanţi producători de materiale chimice pentru construcţii, te sfătuiesc să alegi întotdeauna soluţii de o calitate ridicată, pentru a te asigura că nu ai neplăceri ulterioare.

Pentru hidroizolarea acoperişului, specialiştii Sika recomandă folosirea celor mai noi tehnologii existente pe piaţă – membranele hidroizolatoare lichide, care au avantajul unei aplicări uşoare şi a unui timp scurt de uscare.

Sikalastic-612 este una dintre cele mai performante soluţii de hidroizolare prezente pe piaţă. Aceasta este o membrană hidroizolantă lichidă, mono-componentă, pe bază de poliuretan, cu aplicare la rece fie cu pensulă, fie cu trafalet.

Concepută pentru uscare rapidă, soluţia propusă de Sika se întăreşte într-un timp scurt şi formează o acoperire foarte elastică, ce creşte considerabil durata de viaţă a acoperişurilor expuse, plate sau înclinate. În plus, Sikalastic-612 are avantajul rezistenţei ridicate la ploaie şi la puţin timp de la aplicare. Membrana recomandată de specialiştii Sika îşi păstrează proprietăţile chiar şi în cazul unor temperaturi foarte scăzute, fiind astfel soluţia ideală pentru protecţia casei împotriva infiltraţiilor de apă pe timp de iarnă.

Un alt aspect important de care trebuie ţinut cont la hidroizolarea acoperişurilor este pregătirea stratului suport. Astfel, pentru aplicarea corectă a membranei Sikalastic-612, trebuie îndepărtate urmele de praf sau particule friabile. Produsul poate fi aplicat atât pe beton, cât şi pe membrane bituminoase sau substraturi cimentoase.

Sikalastic-612 poate fi găsit în reţelele DIY partenere, Ambient, Artsani, Bricostore, Dedeman, Hornbac Leroy Merlin şi Mr. Bricolage, în găleţi de 5 şi 15 L.

Pentru mai multe detalii despre soluţiile Sika special create pentru hidroizolare, dar şi despre alte produse, vizitează www.sika.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply