(P) Marmura Kuma, cel mai important finisaj pentru o baie în stil scandinav

0

Una dintre cele mai populare tendințe din ultimii ani, care a rămas în continuare pe placul specialiștilor în design interior este, cu siguranță, utilizarea marmurei în amenajările interioare.

Folosită încă din antichitate în opere de artă precum Pantheon-ul din Roma sau faimoasa statuie David semnată de Michelangelo, marmura este ușor de adaptat în orice stil și accesibil din punct de vedere financiar, acest finisaj oferind multiple posibilități de integrare în propria locuință și având posibilitatea de a fi prezent sub formă de mese, accesorii, corpuri de iluminat și, bineînțeles, sub formă de lavoar pentru baie.

delta-white-marble

Astfel, dacă sunteți pregătiți să îndrăzniți, să fiți diferiți și să alegeți un design original care să vă transforme baia într-un adevărat spa, marmura din gama Kuma România, compusă din praf de marmură și rășini poliesterice, este varianta ideală. Lavoarele realizate din acest material se produc în două tipuri de suprafețe: lucios și mat, rezultatul final fiind acoperit cu un gelcoat care îi conferă rezistență, impermeabilitate și proprietăți anti-calcar, avantaje care recomandă acest material pentru utilizarea sa în băi.

Epic-7-White-Matte-Marmor

Întrucât etimologia greacă a cuvântului „marmură” descrie acest material ca fiind „alb ca zăpada și piatră fără pete”, și produsele Kuma se realizează în 4 nuanțe deschise precum alb, alb-bej, alb-gri și pergamon. Datorită acestora, aveți avantajul de a oferi amploare chiar și unui spațiu redus, precum și de a lumina o zonă mai întunecată.

De asemenea, principiul de bază al stilului scandinav – less is more – se aplică și în utilizarea marmurei recompuse, care se recomandă a fi integrată în doze mici – mai degrabă accente și piese statement­, decât în cantități obositoare vizual.

b12_big

Un stil de viață high-end, rafinament și discernământ 

Prin simplitatea caracteristică, lavoarele din marmura Kuma favorizează decorurile contemporane și persoanele care pun accent pe un design curat, minimalist și organizat. Chiar dacă poate părea rece și inconfortabilă la prima vedere, accesorizate cu piesele corecte, acestea pot contribui la crearea unei adevărate piese de rezistență.

Spre exemplu, pentru o notă de eleganță în baie, un astfel de lavoar poate fi accesorizat cu succes cu un mobilier pe bază de lemn completând astfel o amenajare în stil clasic sau poate fi o piesă stand-alone, captând toată atenția din baie pe un singur element.

În plus, nuanțele de alb sunt ușor de asortat cu tonuri mai închise, precum gri sau negru, creând astfel binecunoscutul decor scandinav. Nu în ultimul rând, curățarea lavoarului nu va fi problematică în acest caz. Datorită suprafeței acoperite cu un gelcoat protectiv, procesul de curățare se poate efectua foarte simplu și rapid, eliminând eficient petele de săpun sau cosmetice.

În baie, marmura Kuma reprezintă soluția ideală pentru cei care își doresc un produs atât durabil, cât și rezistent. Mai mult, datorită caracterului său unic și atemporal, aceasta se va integra perfect în orice decor, transformând baia voastră într-o adevărată oază de relaxare confortabilă.

Epic-7-White-Matte-Marmor

Dacă v-ați hotărât să spuneți „Da” acestui material inovator, puteți apela cu încredere la www.KumaRomania.ro pentru a începe transformarea locuinței voastre.

Square 50 dublu_marmura alb

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply