(P) Lansare Sympa Fleurs – aranjamente cu tematică de Crăciun

0

Afis Sympa FleursSympa Fleurs este un boutique de aranjamente și decorațiuni florale, realizate cu mult drag și grijă pentru a face momentele importante din viața noastră mai frumoase și mai colorate. Prima pagină a poveștii Sympa Fleurs începe în perioada magică de Crăciun, cu lansarea colecției de iarnă, pe data de 6 decembrie, la cafeneaua Coftale, începând cu ora 19:30.

După ce a ales cele mai frumoase și cele mai vesele accesorii, un ceainic cu buline, cănițe de cafea cu dichis, plante uscate, conuri, nuci și, nu în ultimul rând, elementul esențial al iernii – bradul natural – Sympa Fleurs vă așteaptă cu drag la evenimentul de lansare pentru a admira aranjamente și decorațiuni de iarnă.

În cadrul expoziției vor fi prezentate în jur de 25 de aranjamente și decorațiuni de Crăciun, printre care: diverse modele de coronițe din brad natural și din nuiele, aranjamente cu lumânări, aranjamente folosind diverse obiecte frumoase (ceainic, cănițe, boluri din sticlă), decorațiuni pentru masa de Crăciun și pentru casă. Fiecare invitat poate alege după bunul plac al sufletului: fie coronițe și aranjamente proaspete, cu brad natural, fie pe cele care folosesc nuiele și suport din mușchi uscat pentru a le păstra pentru o perioadă îndelungată de timp. Obiectele pot fi achiziționate în cadrul expoziției sau pot fi comandate ulterior de pe pagina de Facebook și de pe site, în limita stocului disponibil.

Și pentru că evenimentul este chiar de Sf. Nicolae, vă așteptăm cu turtă dulce și portocale din partea casei și puteți degusta delicioasa ciocolată caldă cu marshmallows sau alte specialități de cafea și ceai pregătite de specialiștii de la Coftale. Și ca să ne amintim ce frumos era pe când eram copii, vom scrie împreună o scrisoare către Moș Nicolae: detalii la eveniment.

Puteți să urmăriți ce surprize vă pregătim aici și să vedeți ce aranjamente frumoase facem noi aici.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply