(P) Lacuri pe baza de apa pentru lemn de la Klebrom.ro

0

Lacuri pe baza de apa

Iti doresti sa redai culoarea naturala obiectelor de mobilier din locuinta ta? Nu stii ce anume sa alegi si nu ai timp sa faci o cercetare amanuntita in acest sens? Solutia problemei tale o reprezinta compania Klebrom care iti ofera lacuri pe baza de apa pentru lemn.

Aceste lacuri au o formula pe baza de apa astfel incat sa permita aplicarea usoara, fara miros. Fiecare produs din gama lacuri pe baza de apa ofera multiple beneficii. Ele indeplinesc atat functia de protectie cat si functia de decorare, lasand un aspect estetic deosebit de natural.

Lacurile pe baza de apa pentru lemn contin substante care ajuta lemnul sa reziste impotriva umezelii sau la temepraturi extreme, fie ridicate, fie scazute. De asemenea, aceste lacuri pe baza de apa sunt folosite impotriva formarii de mucegai sau ciuperci albastre, pastrand astfel un aspect frumos o perioada foarte lunga de timp. Mai mult decat atat, lacul pe baza de apa poate sa fie folosit atat pentru obiectele exterioare cat si pentru cele interioare.

Lacurile pe baza de apa pe care compania romaneasca Klebrom le comercializeaza au o durata scurta de uscare cuprinsa intre 2 pana la 6 ore.

Lacul are rolul de a oferi rezistenta lemnului si protectie pentru momentele in care intra in contact cu razele solare, cu apa si cu substantele chimice. Produsele pentru care o sa folosesti lac nu doar ca or sa fie mai durabile in timp, dar vor avea un aspect mai frumos deoarece culoarea naturala o sa devina din ce in ce mai intensa.

Lacurile pe baza de apa devin din ce in ce mai vandute pentru ca au proprietati bio

Aceste lacuri pe baza de apa sunt mai putin toxice si tocmai de aceea sunt recomandate sa fie folosite pentru mobilierul sau jucariile din lemn ale copiilor. In timp ce aceste lacuri se aplica nu se elimina decat foarte putini vapori, in asa fel incat nu trebuie sa iti faci griji pentru mirosul puternic pe care alte tipuri de lacuri il lasa in urma aplicarii lor.

In acelasi timp, lacul pe baza de apa este putin mai greu de aplicat si are nevoie de o dexteritate mai mare pentru ca altfel exista riscul sa lase urme de pe pensula cu care se lucreaza. De exemplu, in cazul in care doresti sa folosesti un lac pe baza de apa pentru parchetul din lemn, atunci este recomandat sa aplici peste si un intaritor pentru a produce o rezistenta mai mare.

Daca esti o persoana ecologica cu atat mai mult trebuie sa alegi sa cumperi aceste lacuri pe baza de apa de la Klebrom.ro pentru ca sunt lacuri ecologice care protejeaza mediul inconjurator.

Specialistii Klebrom garanteaza durabilitatea in timp a acestor lacuri importate. Acum nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la deteriorarea produselor din lemn de care esti inconjurat.

Fie ca vrei sa protejezi mobilierul de lemn din locuinta, fie ca iti doresti ca mobilierul de lemn din gradina ta sa arate impecabil, solutia este sa alegi produsele comercializate pe www.klebrom.ro

Telefon: 0726 159 136

 

 Sursa: www.fortin.agency

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply