(P) KUMA: Cum să ai o baie sau o bucătărie așa cum ai visat-o

0

Te-ai gândit vreodată că lavoarul sau blatul de bucătărie ar putea atrage mai multe priviri decât orice alt element din încăpere? Mai mult, ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să renunți la produsele clasice și să optezi pentru forme și culori atipice care să atragă toate privirile? Soluția este la Kuma, iar posibilitățile sunt nemărginite atunci când vorbim de Rector, un material în suprafață solidă ideal pentru blaturi de bucătărie și lavoare ce necesită proprietăți superioare.

Astfel, pe lângă cele 10 grupe de materiale disponibile în 75 culori,  noile tehnologii și materiale de care beneficiază Kuma îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza bolul așa cum ți-l dorești. Fie că visezi la forme organice, subțiri, inspirate din fluiditatea naturii ori boluri rectangulare, dominate de linii drepte, cu ajutorul materialului Rector, Kuma poate implementa cele mai diverse forme de lavoare.

KUMA_lavoar cu bol TWISTRector face parte din gama materialelor în suprafață solidă și este un compozit de ultimă generație careaduce libertate în design și multiple posibilități de modelare datorită caracteristicilor sale deosebite. Caracteristica de bază a materialului este maleabilitatea, însă Rector este totodată rezistent și durabil în timp, neporos, translucid  și poate fi ușor reparat.

Disponibil în 12 culori și texturi, Rector poate fi folosit și pentru obținerea blaturilor de bucătărie, oferindu-ți posibilitatea de a avea în spațiul de gătit un blat alb, negru sau chiar gri cu îmbinări discrete de puncte contrastante. Datorită caracteristicilor sale deosebite, blaturile din Rector pot avea dimensiuni și forme distincte, astfel încât să completeze perfect ambianța încăperii tale, indiferent de stilul vizat. În plus, nu trebuie să-ți faci grjii în ceea ce privește contactul cu produsele alimentare, Rector fiind un material igienic.

Blat insula cu chiuveta KUMA din RECTOR alb

Chiuveta KUMA RECTOR alb

Pe lângă Rector, portofoliul Kuma include alte nouă grupe de materiale, mare parte dintre acestea fiind marcă înregistrată a companiei. De asemenea, toate materialele Kuma sunt certificate prin Declarația de Performanță, obligatorie în Uniunea Europeană încă din 2013. Prin integrarea acestuia în gama de produse, fililala locală a companiei daneze și-a câștigat un loc important pe piața europeană și a devenit lider în România pe categoria de băi publice. Lasă-te inspirat de posibilități și alege-ți ce ți se potrivește direct de pe www.KumaRomania.ro.

1_lavoar KUMA Monobloc LUXLINE_RECTOR ALB

3_ATIK _RECTOR GALAXY

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply