(P) Invinge caldura excesiva cu produsele de bedding potrivite

0

Green Future(P) Invinge caldura excesiva cu produsele de bedding potrivite – Pe timp de vară, canicula poate fi cel mai mare dușman, mai ales noaptea când somnul îți e afectat de temperaturile ridicate, iar disconfortul creat de produsele de dormit nepotrivite nu te lasă să te odihnești corespunzător. E bine să știi că lenjeria de pat, pernele sau pilotele trebuie alese în funcție de nevoile fiecăruia dintre noi, mai ales în anotimpul cald când temperaturile nu sunt foarte prietenoase.

Ai nevoie de produse de bedding realizate din materiale naturale care îți asigură un confort sporit, indiferent de temperaturile de afară. Cele mai recomandate sunt cele din fibră de bambus 100%, deoarece sunt destinate persoanelor sensibile și predispuse alergiilor, fiind lipsite de binecunoscutele tratamentele chimice dăunătoare.

Fibra de bambus este formată dintr-o structură bazată pe goluri de aer pe interior, iar acest lucru îți oferă răcoare pe timpul verilor toride și o senzație de confort atunci când este frig datorită proprietății termoizolante. Mai mult decât atât, absoarbe și permite evaporarea transpirației rapid, fiind un material cu 40% mai absorbant decât bumbacul.

Confortul este proprietate pe care toată lumea o caută atunci când vine vorba de perioada de odihnă. Ce te faci, însă, dacă produsele de dormit pe care le utilizezi îți produc disconfort chiar și la simpla atingere? Bambusul asigură proprietăți antistatice, așa că interacțiunea cu pielea este una prietenoasă, fără să se lipească de aceasta.

Un alt aspect important pe care trebuie să-l iei în considerare atunci când te gândești la comoditatea ta este economia pe termen lung. Odată ce ai cumpărat produse de dormit realizate diin fibră de bambus nu va mai fi nevoie de soluții de aerisire auxiliare precum ventilatoare sau aparate de aer condiționat ce consumă curent.

pilota nature

Pilota Nature de la Green Future este potrivită pentru toate cele 4 anotimpuri. Fibra de bambus permite eliminarea imediată în mediul ambiant a umidității fiind o alegere perfectă pentru persoanele cu probleme de transpirație în timpul somnului. Având proprietăți antialergice și antimicrobiene naturale, fibra de bambus este recomandată persoanelor cu alergii sau ten sensibil, deci inclusiv copiilor.

Dacă te-ai hotărât să investești în confortul tău pe termen lung, începe căutările în magazine de încredere ce te pot sfătui cu privire la viitoarele tale alegeri.

Green Future este alături de tine în procesul de căutare, iar pentru mai mult informații caută-ne aici.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply