(P) Inspira-te din natura in amenajarea dormitorului

0

ad-fb-saltea-aloe-vera

Atmosfera din dormitor îți dictează starea, mai ales atunci când te întorci de la serviciu, ești obosit sau pur și simplu ai nevoie de liniște. Dacă încăperea nu este amenajată astfel încât să-ți inspire o stare de calmitate, confort și relaxare atunci e momentul să faci o schimbare.

Când vorbim despre reamenajarea unui spațiu, primele lucruri la care ar trebui să te gândești sunt stilul care te definește și lucrurile care te inspiră. Natura poate fi un foarte bun exemplu, mai ales că acum este vară și totul este de un verde crud.

Pentru că discutăm despre încăperea destinată relaxării și în special somnului, un decor inspirat din natura înconjurătoare poate fi exact lucrul de care ai nevoie pentru o odihnă confortabilă.

Datorită faptului că vorbim despre natură, deci ne referim la ideea de viață și materiale regăsite în ecosistem, trebuie să apelezi la mici artificii precum alegerea unui mobilier sau a decorațiunilor din fibre vegetale, lemn sau chiar piatră. Acestea pot fi folosite în decorarea pereților sau a pardoselii. PAL-ul, metalul sau plasticul nu își regăsesc locul în peisajul inspirat din natură deci e bine să le eviți pentru un design cât mai curat.

Cromatica este un alt element foarte important de luat în calcul pentru un design al dormitorului inspirat din natură. Marea, pădurea sau soarele pot fi doar câteva dintre elementele menite să te provoace la alegerea unor nuanțe calde și vesele. Poți alege o paletă în nuanțele nisipului și pământului dacă restul culorilor îți par prea puternice.

Textilele, în special produsele de dormit, trebuie confecționate din fibre organice cum ar fi inul, bambusul sau lâna. Astfel sănătatea ta nu va fi pusă în pericol, iar confortul în timpul somnului va fi maximizat.

Colecția de saltele Green Future este realizată special pentru nevoile tale, fiind confecționate din materiale prietenoase chiar și cu pielea acelora mai sensibili dintre voi. Salteaua ALOE VERA 360 îndeplinește trei roluri esențiale pe care orice saltea de calitate superioară ar trebui să le aibă. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol oferă coloanei poziția corectă și naturală, menită să faciliteze relaxarea încheieturilor. Funcția anatomică are rolul de a îți relaxa complet mușchii pentru o circulație sangvină sănătoasă. Al treilea rol pe care această saltea îl îndeplinește este cel ergonomic, rol menit să îți asigure un confort sporit în timpul somnului.

saltea green future

Află toate detaliile aici și asigură-ți un somn liniștit într-un mediu cât mai aproape de natură!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply