(P) Inovații în curățenie și purificarea aerului pentru casa

1

HOBOT Technology Inc. se numără printre companiile de top în domeniul inovației, bazându-se pe conceptul său modern pentru construirea de noi tehnologii.

Noile invenții în robotică permit HOBOT să își dezvolte activitatea de lungă durată de utilizare a sistemelor automate, mecanice, optice și magnetice pentru a integra și îmbunătăți produsele de înaltă tehnologie pentru consumatori. Acesta este prestigiul și numeroasele realizări tehnice în fața companiei.

Compania și-a început activitatea în 2010. În această perioadă HOBOT Technology Inc. produce drivere Servo, drivere optice, camere, proiectoare, canale de date, camere digitale și tehnologii bazate pe Linux / Windows pentru electronice digitale de consum.

În prezent, compania continuă să conducă noi tehnologii, aplicându-le în practică direct în produsele sale. Obiectivul său este extinderea scopului și calității muncii roboților casnici prin cele mai noi tehnologii.

Pentru a consolida și a celebra realizările, compania a brevetat două realizări tehnologice în domeniul său. Astfel, doar el are dreptul de a produce produse cu acest tip de tehnologie. Brevetul №9968234 și №10743730

Câștigător cu inovația sa la CES 2019 este HOBOT 298 . Acesta oferă o soluție inovatoare pentru a pulveriza automat apă sau detergent pe suprafața ferestrelor în timp ce robotul curăță murdăria și lustruiește ferestrele.

HOBOT 298

În anul 2021 HOBOT Technology Inc. primește premiul A ’Design Award.

Compania este onorată că a fost selectată pentru un premiu de argint și unul de bronz printre sute de candidați ca „unul dintre cel mai inovatoar, excepțional și funcțional design. ”

„Câștigarea acestui premiu este o adevărată onoare și vorbește despre creativitatea și talentul echipei noastre”, a declarat George Chao, CEO HOBOT Technology Inc. „Toate produsele noastre au fost concepute având în vedere experiența utilizatorului pentru a oferi cea mai bună soluție pentru necesitatea oamenilor. ”

LEGEE7

Robotul LEGEE 7 Vacuum Mop 4-în-1, câștigător al Premiului de Argint este cel mai recent și mai puternic robot de podea al companiei de până acum. Cu sistemul de curățare brevetat FastBrush 4-în-1, Wi-Fi 5Ghz, Talent Clean specific camerei, care are 8 moduri distincte de curățare, și noua funcție Creative Voice, LEGEE 7 oferă nu numai rezultate excepționale de curățare, ci și o modalitate de a vă bucura de treburile casnice, datorită caracteristicilor sale personalizabile.

HOBOT 388

HOBOT 388, câștigător al Premiului de Bronz este un robot de curățare al geamurilor care folosește concepte de proiectare a biomimicriei pentru a simula 2 acțiuni umane specifice de curățare a geamurilor. În primul rând, are un rezervor de apă cu o duză de pulverizare cu ultrasunete care nebulizează apa în particule de 15 μm, imitând oamenii care suflă cu gura aer pe sticlă înainte de a o curăța. În al doilea rând, rulează într-o mișcare inter-rotațională, imitând și mișcarea de rotație a mâinilor pentru a curăța murdăria încăpățânată de pe sticlă.

Dedicat misiunii, „FĂ-ȚI CASA MAI INTELIGENTĂ”, HOBOT Technology Inc. a depus eforturi continue în dezvoltarea tehnologiilor brevetate; astăzi, compania deține brevete în diferite țări și a primit numeroase premii globale. Prin integrarea tehnologiei IoT și a casei inteligente, inginerii HOBOT construiesc produse practice și inovatoare care redefinesc modul în care oamenii curăță.

HOBOT 2S

Dar cei de la HOBOT Technology Inc. nu s-au oprit aici. Anul acesta a fost lansat ultima genereție în curățarea geamurilor HOBOT 2S, care vine cu îmbunătățiri: 2 pulverizatoare automate, acoperire mai bună în colțuri, aplicație mobilă cu promt vocal și voce creativă, amintire curățare geamuri și altele.

Mai multe despre companie și produse puteți vedea la https://www.hobot.com.tw/

Magnum

De ani de zile Dedal Company Ltd. este distribuitorul exclusiv al mărcii HOBOT pentru Romania și furnizează echipamente inovatoare de curățare și purificare a aerului atât pentru România, cât și pentru Bulgaria, mărci de renume ca Magnum, Oberon și altele. Magnum este brandul pentru roboți curățare podea cu cele mai inovatoare funcții, cu caracteristici impresionante ca navigație 360° Radar Laser, algoritm LDS + SLAM, senzor TOF, putere de aspirare 3000Pa, aplicație în limba română.

Purificatoare de aer OBERON

Purificatoare de aer OBERON, cu sau fără umidificator, s-au remarcat prin mulțitudinea de etape de purificare a aerului, acestea fiind: filtru antibacterian, carbon activ, fotocatalitic, fibre de carbon, HEPA H13, lampă UV, ionizator, ozonator.

Pentru a vă alege produsul potrivit nevoilor dvs. vizitați site-ul nostru pentru detalii.
www.dedal-robot.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

Leave A Reply