(P) Indesit vă invită la evenimentul „Mai mult timp pentru tine”

0

Indesit Innex (2)Revistele FEMEIA, Casa si Gradina in parteneriat cu  Indesit vă invită la evenimentul „Mai mult timp pentru tine”, un workshop de time management, în care specialistul Alexandru Molea vă va oferi sfaturi esenţiale pentru o organizare cât mai bună a activităţilor de acasă.

În plus, fiecare participant va primi CADOU un produs pentru intretinerea rufelor din partea Indesit. 

Pentru că Indesit înţelege ce înseamnă un stil de viaţă alert, a lansat maşina de spălat Innex cu buton inovativ, care asigură printr-o singură apăsare şi în doar 2 secunde pornirea maşinii, economisind astfel timp. Aşadar, Indesit propune un workshop în care vă vor fi oferite sfaturi de time management pentru o cât mai bună organizare a programului de la unul dintre cei mai buni experţi în domeniu.

Workshop-ul va avea loc vineri, 1 noiembrie, de la ora 17:00, în magazinul Media Galaxy Bricostore Orhideea, din  Calea Giuleşti, nr.1-3, lângă Orhideea, sector 6, Bucureşti.

Pentru a participa la eveniment, trebuie să trimiteţi pana joi, 31 octombrie, ora 12.00, un e-mail cu datele dumneavoastră de contact (nume, număr de telefon) la adresa [email protected]  

Atentie: Locurile sunt limitate!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply