(P) Începe BIFE-SIM 2016 – evenimentul-etalon al industriei mobilei!

0

800 x 407 px - Banner SITE - BIFE-SIM - RO

BIFE-SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România, îşi deschide porţile între 14 şi 18 septembrie la Romexpo.

Prin intermediul BIFE-SIM, Romexpo susţine producătorii români și importatorii și le asigură o platformă de expunere organizată la standarde internaționale, un spațiu unde timp de 5 zile aceştia îşi prezintă produsele și serviciile direct celor interesați să le achiziționeze.

Divizat în sectoare tematice, târgul reunește oferta Saloanelor de Mobilier Clasic, Modern, Decorațiuni, unde vizitatorii au parte de sfaturi și idei pentru transformarea casei în căminul ideal, în concordanță cu personalitatea și preferințele fiecăruia, și pe cea a Salonului de Bucătarii, care completează conceptul de amenajare și design interior. De asemenea, Pavilionul A al BIFE-SIM 2016 vine să întregească tabloul industriei mobilei, prezentând o ofertă bogată de echipamente și utilaje pentru industria lemnului, destinată eficientizării fluxului de producție și implementării de noi tehnologii.

Cele 6 saloane tematice vor facilita accesul vizitatorilor în zonele care îi interesează în mod deosebit şi care le vor permite să facă alegeri informate şi inspirate:

 • Salonul Clasic – amplasat în Pavilioanele C1 şi C2;
 • Saloanele Design şi Confort – amplasate în Pavilioanele C4 şi C5;
 • Salonul Bucatarii – amplasat în Pavilionul C3;
 • Salonul Decoratiuni si Corpuri de Iluminat – amplasat în Pavilionul C6
 • Salonul Echipamente, Masini, Utilaje si Accesorii – amplasat în Pavilionul Central.

BIFE-SIM 2016 nu este doar locul unde calitatea și varietatea mobilierului își dau întâlnire, ci şi locul de desfăşurare a multor evenimente conexe – demonstraţii de prelucrare a lemnului, simulări de design interior, conferinţe şi seminarii precum Conferinţa de Design aflată la a V-a ediţie, tombole cu premii pentru vizitatorii specialişti şi publicul larg!

Conferinta de Design Bife-Sim

Conferinţa de Design se va desfăşura vineri, 16 septembrie, începând cu ora 11.00, în Centrul de Presă Romexpo, are ca tematică principală “Producţie/Design” şi este structurată astfel:

 • Producție: ce înseamnă producţia în România, prin designul de produs, concepere, prezentare, marketing;
 • Design;
 • Colaborări de succes;
 • Producţie alternativă;
 • Reutilizare/reciclare în design;
 • Promovarea producţiei şi designului în România.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi găsi la adresa http://www.bife-sim.ro/manifestari-conexe. si pe pagina de Facebook Conferința de Design

Cele două tombole desfăşurate în cadrul târgului se vor adresa unor categorii de public diferite:

 • Tombola Vizitatorului – tombola cu premii constând în obiecte de mobilier şi de amenajare interioară.
 • Tombola Specialistului – se adresează exclusiv producătorilor din industria mobilei, premiile constând în vouchere pentru reduceri de prețuri la maşini sau utilaje de prelucrare a lemnului.

Până la debutul evenimentului, ne puteți  urmări pe site-ul www.bife-sim.ro, precum şi pe pagina de Facebook dedicată: https://www.facebook.com/BIFESIM.

În paralel cu BIFE-SIM, se va desfășura Antique Market, locul de întâlnire al artiștilor, iubitorilor și colecționarilor de artă, unde vor fi  expuse evaluării și achiziției, piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele.

Program de vizitare:

14 – 17 septembrie 2016 (miercuri – sâmbătă): între orele 10.00 şi 18.00

18 septembrie 2016 (duminică): între orele 10.00 şi 16.00

Bilet intrare: 10 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită.

Biletele pot fi achiziționate și online, prin accesarea platformei de vânzare bilete la linkul www.romexpo.ro/bilete/ro/home

Acces:

Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expoziției si Strada Parcului;

Auto: Porțile C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Tarif acces parcare: 3 lei/oră

BIFE-SIM este organizat de Romexpo, Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camera de Comerţ şi Industrie a României, aşteptând la ediţia de anul acesta peste 22.000 de vizitatori, specialişti şi public larg. Asociaţia Clubul Român de Mobilă este partener al evenimentului.

Recunoscut şi apreciat atât de profesionişti, cât şi de consumatorul final, BIFE-SIM îşi continuă evoluţia ascendentă şi rămâne o excelentă rampă de lansare pentru noutăţile din domeniu.

Industria românească de mobilier ține pasul cu lumea, cu piață și cerințele unui nou stil de viață, alert și pretențios, adesea super-tehnologizat, fără a uita să recheme consumatorul către natură, către spații dominate de materiale naturale, care aduc armonie și echilibru. Vizitatorilor autohtoni evenimentul le aduce o certitudine: mobilierul fabricat în România este o investiție care va aduce valoare adăugată brandurilor și afacerii proprii, pentru unii, și direct valoare materială, funcțională și estetică, pentru alții. Pentru vizitatorii străini manifestarea înseamnă esențial afaceri și produse la standarde europene, la îndemână și cu costuri de transport reduse și, foarte probabil, cea mai bună ocazie de a aprecia varietatea și potențialul industriei mobilei din România.“ a subliniat doamna Aurica Sereny, Preşedintele APMR.Poster 47 x 66 cm - BIFE SiM + tombole

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply