(P) Idei practice pentru a-ti reamenaja casa vara aceasta

0

Green FutureTe-ai gândit vreodată că venirea verii poate fi sărbătorită printr-o reamenajare de efect a propriei locuințe? Câteva perne colorate care să dea viață livingului, un dormitor mai relaxant și mai confortabil sau poate multe accesorii care să ofere un sentiment intim atunci când prietenii îți calcă pragul. Indiferent ce alegi, vara este cel mai potrivit moment pentru o schimbare în ton cu zilele de vacanță pe care le aștepți cu atâta drag!

Dacă ești la început de drum și nu știi încă ce stil vrei să abordezi astfel încât decorul să se potrivească stilului tău de a fi, iată câteva propuneri:

Stilul minimalist – în cazul în care te consideri o persoană radicală și eficientă cu propriul tău spațiu, acest stil ți se potrivește prin definiție. Se folosesc cât mai puține obiecte de mobilier în favoarea open space-ului sau obiecte ce comprimă foarte bine perimetrul pe care îl ocupă astfel încât să ofere spațiul de depozitare dorit. Lipsa mobilierului vast este suplinit de combinații cromatice îndrăznețe și inovatoare care să sublinieze acest stil.

Stilul clasic – este potrivit pentru persoanele mai conservatoare și exigente. Nuanțele folosite nu sunt deloc țipătoare, cromatica pastelată și caldă fiind în centrul atenției. Obiectele de mobilier sunt mai elegante și complexe, totul fiind ordonat și aranjat într-o perfectă armonie.

Stilul art deko –este unul nonconformist, bazat pe suprafețe netede, lucioase și forme ordonate. Liniile simplificate, culorile îndrăznețe și tari sunt de asemenea semne distinctive și specifice art-deko. Dacă îți place să-ți exprimi personalitatea în orice lucru care te definește și îți aparține, acest stil ți se potrivește ca o mănușă.

Stilul high-tech – este perfect pentru aceia dintre voi care sunt pasionați de tehnologie și ultimele trenduri din această sferă. Design-ul simplu, fără imprimeuri sau culori stridente, formele geometrice, utilizarea liniilor drepte și a materialelor precum plastic sau nichel sunt caracteristicile de bază high-tech. Acest stil este destinat persoanelor tinere, active și dinamice.

Orice stil ai aborda, trebuie să știi că detaliile fac diferența. Începând de la micile accesorii și până la produsele de bedding, atenția pe care o acorzi reamenajării locuinței este vitală.

green future bambus verde bambus alb

Astfel, Green Future vine în întâmpinarea problemelor tale și recomandă Perna Nature realizată din fibră de bambus. Schimbările pe timpul verii trebuie să țină cont de temperaturile toride, așa că aceasta este o soluție ideală pentru persoanele cu ten sensibil sau pentru cei ce suferă de alergii sau de astm. Ventilația excepțională a fibrelor de bambus prin dispersia umidității excesive recomandă bambusul persoanelor care transpiră excesiv în timpul somnului.

Redecorarea locuinței este un pas important, indiferent de stilul pe care alegi să-l folosești, așa că pregătește-te pentru o experiență plină de creativitate și satisfacții!

Te așteptăm aici pentru a consulta ofertele Green Future.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply