(P) Husqvarna Automower compatibil cu Hey Google

0

Utilizatorii mașinilor robotizate Husqvarna pentru tuns gazon și-au putut controla mașinile de tuns cu ajutorul Asistentului Google de mai bine de doi ani. Acum, oferta Husqvarna devine și mai variată odată cu anunțul că Husqvarna Automower® funcționează cu comanda vocală Hey Google, care a devenit disponibilă în aplicația Google Home și robotul Automower® poate fi adăugat ca dispozitiv de tip „robot de tuns”.

Husqvarna a anunțat compatibilitatea mașinilor de tuns robotizate cu Google Home în 2019. De atunci, proprietarii Husqvarna Automower® au reușit să-și controleze prin Google mașinile robotizate de tuns gazon folosind comenzi vocale. Acum, Husqvarna Automower® poate fi adăugat ca dispozitiv de tip „robot de tuns” în aplicația Google Home.

Prin adăugarea Automower® ca dispozitiv în aplicația Google Home, va fi și mai ușor pentru utilizator să interacționeze prin Google cu mașina de tuns robotizată, folosind comenzi vocale. De exemplu, în loc să spună „Hey Google, cere Automower să înceapă tunderea” sau „Hey Google, cere Automower să verifice starea gazonului”, utilizatorul poate seta acum nume personalizate pentru dispozitivele sale și spune „Hey Google, pornește Robby” sau „Hei Google, tunde gazonul”.

Fiind parte a ecosistemului Google Nest, Husqvarna va continua să dezvolte experiența utilizatorului. Un exemplu în acest sens este acela de a permite utilizatorilor să creeze rutine cu alte produse inteligente care fac parte din ecosistemul Google Nest.

Pot fi conectate la aplicația Google Home modelele Husqvarna Automower® din gama X-line și cele echipate cu un kit Automower® Connect.

Pentru mai multe informații : www.husqvarna.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply